Holtak világa (2010)


A világot - amelyet egy hatalmas járvány szinte teljesen kipusztított - élő halottak hordái lepték el. Három férfi - Igor, Alan a két "zombivadász" és egy tudós, Gyno - próbálja kideríteni, hogy jutott idáig az emberi faj.Egy titokzatos lányt keresnek, aki állítólag a pestis és más halálos járványok szakértője.
Útjuk során a regiment zombin kívül találkoznak egy festővel, aki épp egy zombi fejet fest és többek között egy neonáci bandával is, akiknek kedvenc szórakozásukká vált a zombivadászat...


Ismét zombis film és ismét valami egyediség.A Wild Zero féle szerelmes-beszélős zombik után itt egy élő ember próbál az élőhalottakból némi intelligenciát kicsikarni és az új fajt megteremteni.
Főhőseinkben nincs semmit extra,zombikat ölnek és próbálnak túlélni.
A vírus,ami az embereket a halálból való visszatérésre késztette válogatós,először meddővé tette a nőket,majd végzett is velük,így a férfiak uralják a zombik lakta városokat.Egy tudós segítségével próbálják megtalálni a vírusra az ellenszert,azonban neki más céljai is vannak: szeretné megteremteni az új emberi fajt,ehhez pedig saját magát is valami okosabb zombivá változtatja,és így akar közösülni főhősünk félig immunis feleségével.
Nagyjából ennyiben ki is merül a film egyedisége,a többi zombi gyilkolás,a náci banda kinyírása és menekülés.
A zombik külseje elég jó lett,mondhatni realisztikus,emlékeztet a Zombi című filmre.
Egyszernézős,de azért szórakozatató alkotás.

Letöltés:
http://www.fileserve.com/file/YHN6aRV/eaters.rise.of.the.dead.2010.dvdrip.xvid-unveil.avi

Felirat:
http://href.hu/x/flpc


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése