A gyilkolás művészete (2007)


Stan Aubrey nyomozó visszavonult a rendőrség kötelékéből, most azonban ismét munkába áll, hogy felderítsen egy gyilkosságsorozatot, ami kísértetiesen emlékezteti egy régi, lezártnak hitt ügyére. A gyilkos most is úgy rendezi el a tett helyszínét és benne áldozatait, hogy azok különféle tükröződések segítségével bizarr műalkotásoknak tűnjenek, gúnyosan emlékeztetve ezzel Aubrey-t a korábbi esetre. Ahogy a titokzatos elkövető lassanként Aubrey lelkének legmélyebb rétegeibe hatol, a detektív története egyszerre új, hátborzongató fényben jelenik meg előttünk. Egyre nehezebb eldöntenünk: mi is történt valójában a múltban...


Lehet,hogy ez sokaknak nem tetszik majd,de nekem ez a film nem jött be egyáltalán.Na jó,az hogy egyáltalán,az talán erős túlzás,de egy-két dolgot kivéve,szerintem ez a film unalmas és nagyon vontatott.
A megrázó képsorok,amiket a gyilkosságokról mutatnak,vagy a művészien kiállított halott emberek látványa elég durva pár alkalommal,de ez nagyon kevés egy jó filmhez.A történet még jó is lenne,"a magányból visszatért zsaru újra nyomoz a rég elkapottnak hitt gyilkos után",de a cselekmény dögunalom.Néhány bevágott képsor és egy üldözési jelenet (park hour 50 felett xD) kevés a sok unalmas perc ellen.
Nem ragozom,szerintem ez egy tipikusan olyan film,amit az ember azért kezd el nézni,hogy jól aludjon este..

Letöltés:
http://www.fileserve.com/file/NerbYmG/Anamorph.2007.HUN.DVDRip.Xvid.avi


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése