Megapiton Vs. Óriás Aligátor (2011)


A The Asylum stúdió ismét egy azonnali klasszikussal lép elő, melyben egy mega piton harcol egy óriás aligátorral. Vagyis újra hatalmas szörnyeket engednek egymás ellen a Mega Python vs. Gatoroid című akció-scifiben. A főszerepben két énekesnő, akik főleg a 80-as években voltak sikeresek, Debbie Gibson és Tiffany.


Magyar szinkronos "zs" kategóriás horror film. Nem értem, miért kell egy ilyen szart leszinkronizálni, és miért nem lehet normálisabb filmekkel megtenni azt? Az Asylum stúdió neve szerintem horror körökben elég sokatmondó, és nem a híresen látványos, rendkívüli színészi alakítások miatt az. Főleg gagyikat, koppintásokat adnak ki, és ez alól ez a film sem kivétel.
Az alapötlet szerintem nem rossz az ilyen filmeknél, össze ugrasztani ekkora nagy állatokat filmes kereteken belül elég mókás lehet, de itt a megvalósítással is gond van. Mindenen látszik, hogy számítógéppel készült, a színészek és a szereposztás is nagyon gyenge, a dialógusok pedig szörnyűek.
Aki szereti a stúdió filmjeit, az nézze meg, aki a trash horrorokat szereti, az is, de aki a minőségi és élvezhető filmekre vágyik, az messzire kerülje el. Szörnyű!! :D

Letöltés:
http://download.hellshare.hu/mega-python-vs-gatoroid-avi/3982491/


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése