Idegen arcok (2011)


A Haláli hullák hajnala producereinek alkotása, az Idegen arcok pörgős, izgalmas és szórakoztató akciómozi. Egy tinibanda veszi fel benne a harcot a kegyetlen földönkívüli szörnyekkel, és változtatja csatatérré London egyik olcsó külvárosi lakónegyedét. Harc közben a kemény utcai vagányokból álló banda földönkívülieket szecskázó tökös szabadcsapattá formálódik. A külváros szembeszegül a külvilággal, és a helyzet nem egyszerűen robbanásveszélyes: robbanni fog!


Kicsit féltem ettől a filmtől, a szereplőket meglátva valami olcsó poénos hülyeséget vártam, tele gagyi űrlényekkel. Szerencsére nem lett igazam!
Már az első 10 percben megkezdődnek az akciók és jönnek a jó kis poénok, de amint megkezdődik az invázió, ez csak fokozódni fog. A füves beszólások meg az idegenek érdekes párosításnak tűnhet, de olyan hülyeségeket hoztak ki belőle, hogy nem lehet kihagyni ezt a mozit. Erre még rátesz egy lapáttal az a pár elég véres jelenet, amikor az űrlények gyilkolnak.Van itt nyak harapástól a fejletépésig minden. Ami kicsit furcsa volt, az maga az ufok kinézete, sima fekete szőrös valami meg ehhez jött a világító fogsor. Nem volt rossz, bár  kicsit durvábbnak jobban el tudtam volna képzelni, de mégis illettek a filmbe.
Aki kicsit szeretne kikapcsolódni, de mégis valami pörgős-véres mozit szeretne nézni, annak ez a film erősen ajánlott :D

Letöltés:
http://download.hellshare.hu/ttckthblck-xvid-btr9-avi/4027175/


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése