Rémületben (2005)


Egy csoport elsőéves hallgató buszkirándulásra indul,de útközben egy öreg hídon kell átkelniük ami összeomlik mikor éppen a közepén vannak.Az 50 méteres zuhanást csak kevés diáknak sikerül túlélnie. Egyetlen esélyük,hogy elindulnak egy sötét erdőn keresztül.Útjuk során felfedeznek egy elhagyatott várost.Miután elkezdik felfedezni a helyet egyikük a másik után tűnik el,majd kerül elő kegyetlenül lemészárolt holttestük.Csak egyetlen diák marad aki el tudja mesélni,hogy mi is történt....


Igazi ázsiai slasher film ez, rengeteg vérrel, sok hullával és némi meglepetéssel a végén, ami szerintem ismét bebizonyította, hogy Ázsiában kell keresni a jó horror filmeket.
Első megnézésre nekem először a Végső állomás ugrott be, annyi a kivétel, hogy itt tudjuk (bizony, az elejétől tudjuk) ki a gyilkos, azt viszont senki nem álmodja meg, hogy kinek is kell majd meghalnia. Azt valaki (valakik) dönti el, akiről viszont szerintem senkinek sem lesz sejtése a film végéig.
A sztori nem nagy, egy csapat diák ugye elkeveredik az erdőben és szépen lassan meghalnak, ki véresebben, ki pedig csendesen megfulladva, a lényeg hogy gyorsan fogy a létszám. Páran felveszik a gyilkossal a harcot, de aztán meglepetés éri őket. A film végén pedig a nézőt is meglepik egy kis csavarral...
Erősen ajánlott film, már kezdtem azt hinni, hogy valami átlagos tinihorrort fogok látni, de nem kellett csalódnom, igencsak jó kis mozi lett. Aki bírja a sok vért és a kegyetlen gyilkolászásokat, annak a Scared tuti befutó lesz.

Letöltés:
http://download.hellshare.hu/scared-2005-dvdrip-divx-gorie-avi/3973339/

Felirat:
http://www.filmfeliratok.org/film-felirat/rap-nawng-sayawng-khwan-2005-felirat-68036.html



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése