11-11-11 (2011)


Felesége és gyermeke tragikus halálát követően a híres amerikai író, Joseph Crone az Egyesült Államokból Barcelonába utazik, hogy rendezze kapcsolatát testvérével és haldokló édesapjával. A sors azonban mást tartogat Joseph számára. Élete, az egymást követő – ám minden esetben a 11-es számhoz köthető – furcsa események következtében, egy rémálommá válik. A történtek által kiváltott kíváncsiság pedig hamar az ügy megszállottjává teszi, így rövid időn belül ráébred, hogy a 11-es szám nem csupán számára, hanem akár az egész emberiségre veszélyt jelenthet. Innentől kezdve a 2011. november 11. (11/11/11) már nem csak egy egyszerű dátum, hanem annál valami jóval több.


A film tartalmát elolvasva először a Jim Carrey féle 23-as szám ugrott, ott is minden egy szám körül mozgott. Most azonban, hogy ezt is megnéztem el kell mondjam, hogy nagyjából ennyiben ki is merülnek a hasonlóságok. Carrey mozijában sok olyan dolog volt, amit szerintem csak belemagyaráztak, de itt ez más volt : a 11-es szám konkrét dátumokhoz volt kötve, nem voltak ilyen utcatábla számok meg rendszámok, itt csakis a konkrét tényekre alapoztak. Persze volt benne egy kis természetfeletti, de ettől volt igazán izgalmas a film. A tényszerűsége, a története, a hangulata és a befejezése teszi ezt a filmet igazán jóvá.
A szereplők jól alakítanak, főhősünk egy kész karakterváltozáson megy át a film végére, ezt rajta kívül más is elmondhatja majd. Hogy ki, azt nem igazán lenne jó elárulni, mert úgy már nem lenne érdekes a film. Mellesleg engem meglepett a befejezés, teljesen mást vártam, végig azt hittem, hogy na most fordul majd minden jóra, aztán csalódnom kellett, de mindenképpen pozitívan.
Nagyon jó film, idén eddig csak az Insidious volt ehhez hasonlóan rendkívül jó alkotás. Mindenképp nézős!!!

Letöltés:
http://download.hellshare.hu/11-11-11-2011-dvdrip-xvid-ac3-une-cm8-avi/4025261/

Felirat:
http://www.opensubtitles.org/hu/subtitles/4408801/11-11-11-hu


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése