Sector 7 (2011)


A film története 1985-ben indul, amikor egy fúrótornyon eltűnik egy munkás. Évekkel később vesszük fel a fonalat, az eltűnt fickó lánya az Eclipse hajón dolgozik, aki az ellátmányért felel. Azonban a legénység egyik tagja szabotálja a munkálatokat és a szállítmány a tenger fenekén landol. A helyzetet súlyosbítja, hogy a személyzet tagjai sorra elhaláloznak, de hogy a túlélőknek nehezebb legyen még egy tájfun is nehezíti sorsukat.


Egy olajfúró torony történetünk helyszíne, ahol nem olajat, hanem a jövő energia forrását kutatják, a naftát. Egy véletlen folytán felfedezik, hogy mélyen a tengerben van egy élőlény, ami elő tudja állítani számukra az energiát, de csak kis mennyiségben. Egy balul sikerült kísérlet során megnövelik a lény méretét, ami viszont elszabadul és megöl egy tudóst. Kollégája elmenekül, de 20 évvel később visszatér, hogy a titkos kísérletét folytathassa.Az azóta újraindult tornyon dolgozó embereknek sejtelme sincs a veszélyről, amíg sorra el nem tűnnek.
Jó kis film, néhol kicsit erőltetett színészi játékkal, de ez nem ront az értékéből. Valahol olvastam, hogy ez egy tisztelgés az Alien filmek előtt - nos, ha nincs is olyan jó és eredeti mint "A nyolcadik utas a halál", mindenképp hasonlít hozzá annyiban, hogy itt is egy szörny gyilkol, csak nem az űrben, hanem a vízben és a toronyban :D

Letöltés:
http://www.wupload.com/file/w867/945535701/Sector.7.2011.HDRip.Xvid-P2P.avi

Felirat:
http://www.podnapisi.net/ppodnapisi/podnapis/i/1366808/sector-7-2011-feliratok


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése