Dylan Dog - Dead of night (2011)


A Tiziano Sclavi olasz horror-képregényén alapuló mozifilm főhőse Dylan Dog (Brandon Routh) a természetfeletti esetekkel foglalkozó privát detektív, aki társával Marcus-szal (Sam Huntington), akaratlanul is belekeverik egy vámpírok és farkasemberek közt dúló, korszakokon átívelő háborúba.


Már régebb óta megvan a film, de mivel nem volt feliratom nem foglalkoztam annyira vele, aztán megláttam hogy elkészült a feliratozás és már indítottam is.
Az elején egy kis izgalommal indul, csöpög a vér, a házban egy nő járkál, aki aztán sikítva rohan az emeletre, ahol az apját találja holtan. A rendőrség tehetetlen, de az apuka ráhagyott egy névjegykártyát, ami Dylan Dog magánnyomozóé volt. A nő természetesen ki is hívja őt, de az bejelenti, hogy visszavonult, nem foglalkozik természet feletti eseményekkel. Egészen a barátja haláláig.Innen indul aztán a film legjobb része, van itt minden, humor, gyilkosságok, szörnyek, vámpírok, vérfarkasok és lehetne még sorolni.Ezek rajongóinak mindenképp érdemes megnézni ezt a filmet.
A főhősön kívül igazán nem volt baj a színészekkel, de nekem ez a tipikus szupermen nem igazán jött be, főleg hogy szinte végig valami fapofával és ugyanolyan hangszínben beszélt. Ez valahova lehet hogy illett volna, de egy ilyen horror-vígjátékba kicsit több kellett volna.
A befejezés kicsit meglepett, bár egy idő után már lehetett tudni, hogy mi lesz a vége, de hogy így...Na mindegy, jó film, sok beteg jelenettel.

Letöltés:
http://download.hellshare.hu/dylan-dog-dead-of-night-2011-dvdrip-ac3-xvid-mem-avi/4310228/

Felirat:
http://www.opensubtitles.org/hu/subtitles/4222605/dylan-dog-dead-of-night-hu


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése