The Revenant (2011)


Egy halott katona (David Banders) feltámad, maga se tudja, hogy miért. Mindenesetre ha már így alakult, hát fogja legjobb barátját (aki szintén nincs túl jó bőrben) és a bűnözők életét keserítik meg. Los Angeles utcáit úgyis a drogdílerek és gyilkosok uralják, a bűnözés a tetőfokára hág, ám ők tudnak segíteni a szörnyű helyzeten. A vérre egyébként is szükségük van, hiszen Bart ennek segítségével nem válik végleg az enyészetté.


Rég láttam már ennyire szórakoztató, egyedi és érdekes horror komédiát, mint a Revenant. Ha ehhez még hozzá teszem, hogy a színészeket is nagyon eltalálták a filmhez, akkor pedig már tényleg ritkaságról beszélünk.
Főhősünk elég hamar meghal, de ugye hogy ne érjen ilyen hamar véget a film, hamar fel is támad. Első útja legjobb barátjához vezet, aki kicsit meglepődik, miután előző nap még egy koporsóban látta a haverját, utána meg az ajtó előtt csenget. Persze beengedi, és innen indul is kettejük ámokfutása. Először arra akarnak rájönni, hogy mi is történt. Addig egyetértenek, hogy élőhalott lett a halottból, de hogy zombi vagy vámpír, azt már ők sem tudják. Mellesleg én sem, mert először látok olyat, hogy feltámad valaki, aztán csak vért tud inni (minden mást nagy mennyiségű vér kíséretében szépen kihány), de reggelre ismét halott. Ja és meg sem lehet ölni, csak teljes megsemmisítéssel, vagy is fel kell égetni, mert a darabolás sem segít.
A nagy dilemmák után főhőseink elmennek egy kórházba vért szerezni, ami sikerül is nekik, de mivel kevésnek bizonyul, ezért az utcákat járva gengsztereket öldösnek, majd belehajigálják őket egy folyóba. Hogy bonyolódjon a sztori, főhősünknek megjelenik a barátnője, aki ugyanúgy szerelmes bele, sőt, még etetni is akarja élőhalott párját, ami nem valami jól sül el.
A gondok akkor kezdődnek, amikor már két zombi mászkál éjszakánként és véletlenül rossz embereket ölnek meg. Ezután pedig felbukkan valaki, akire szerintem nem sokan számítanak majd.
Nagyon jó film, remek poénok, pörgős akciók, sok vér, jó sztori, jópofa színészek és meglepő fordulatok jellemzik. Nekem egy rossz szavam sincs rá, tényleg az év egyik, ha nem a legjobb horror komédiája.

Letöltés:
http://download.hellshare.hu/the-revenant/4521464/

Felirat:

http://www.4shared.com/office/8EAzByr3/aaf-therevenant2009bdripxvid-c.html
http://www.4shared.com/office/nilKLe05/aaf-therevenant2009bdripxvid-c.html


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése