Csúcshatás (2011)


Egy sikertelen író életét fenekestül felforgatja egy szupertitkos "intelligens gyógyszer".Segítségével teljes agykapacitását kihasználja, és önmaga tökéletes verziójává válik. Rendkívüli képességeire azonban olyanok is felfigyelnek, akiket kétes szándékok vezérelnek, és hamarosan a túlélése a tét.


Izgalmas film,sok-sok csavarral és nagyon jó színészekkel.Röviden talán így lehetne jellemezni a filmet,bár szerintem lett volna mit javítani rajta.Először is szerintem egy ilyen csavaros filmet csúnya dolog 90 percbe sűríteni,sok dolog teljesen kidolgozatlan marad így.Nem kapunk választ magára a gyógyszer keletkezésére,a gyilkosságról sem tudunk meg semmit sem,a kiesett idővel pedig lehetett volna játszani,jobban ki lehetett volna használni a sztorihoz.
Pörgős a film,tényleg nem laposodik el sehol sem,moziban biztos ütős lehet megnézni,de szerintem ez pont egy olyan film,amiből lehetett volna 120 percet is kihozni,jobban ki lehetett volna bontani a történet fonalát,mert így sajnos túl gyorsan lepörög előttünk.Kár érte...

Letöltés:
http://www.fileserve.com/file/5eGnEHR

Felirat:
http://www.opensubtitles.org/hu/subtitles/4159538/limitless-hu



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése