A trollvadász (2010)


Egy csapat norvég filmszakos egyetemista nagy dobásra készül. Miután megtudták, hogy a kormány éveken keresztül próbálta eltitkolni a trollok létezését, elhatározzák hogy dokumentumfilmet forgatnak a gyanús környéken, és leleplezik ezt a félelmetes összeesküvést. Elutaznak hát arra a vidékre, ahol titokzatos eseményeket, állatok eltűnését, rejtélyes meggyilkolását jelentették, és felkeresnek egy férfit, aki azt mondja magáról, hogy ő egy igazi trollvadász. Együtt indulnak útnak éjszaka az erdőbe, hogy lencsevégre kapják az állítólag nem is létező szörnyetegeket.


A szokásos gagyit vártam,nagyon béna CGI-vel,de azt kell mondjam,elég felemás lett az eredmény.A film kézikamerás,amolyan Cloverfield-es felvételekkel,szóval sokat mozog a kép,néha nincs hang és vannak szép zöldes éjszakai felvételek,de mivel egy ál-dokumentumfilmről van szó,ezért én ezt bőven elnézem.
A gagyira visszatérve:sok ilyen és ehhez hasonló,yetiről és egyéb szörnyekről szóló filmben nagyon látszik,ha alanyunk számítógéppel lett megkreálva,itt azonban annyira nem vészes a dolog,elég élethű lett minden szörny,már ha ezeket a trollokat nevezhetjük élethűnek.Kicsit több vérengzést vártam,kicsit több trollt is,de nem számít,amit láthattam,az is jó volt.Annyi zavart,hogy talán kicsit egyszerű volt kinyírni őket,de gondolom ez annak tudható be,hogy maguk a trollok is egyszerű ösztönlények a film szerint és még elég hülyék is.
A film eleji és végi kiírások kicsit túlzóak voltak,elég lett volna,ha bemutatják mint doku-filmet és kész,de így volt még egy jó nagy adag körítés is,ahol még a norvég miniszterelnököt is idézik.
Bár nem mutat semmi újat sem A trollvadász,de mégis elég szórakoztató,olykor még némi humor is felbukkan.Szerintem várható folytatás...

Letöltés:
http://www.fileserve.com/file/HCgnkcw

Felirat:
http://www.hosszupuskasub.com/downloadfilm.php?file=1214269307.zip


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése