Csapás (2009)


Katherine egy földalatti cellában tér magához, három másik nő, Jane, Natasha és Elaine "társaságában". Teljes amnéziában szenvednek, és csak kevés idejük van arra, hogy kiderítsék hol vannak, még mielőtt a szadista Dr. Murdoch és a rejtélyes Handsome Man megérkezne. A nők hamar rájönnek, hogy részesei egy hátborzongató kísérletnek, melynek nincs nyilvánvaló, egyértelmű célja.Egy éjszakán, Jane elég sokáig ébren marad, és szemtanúja lesz egy félelmetes személy, a vérfoltos "Sebész" látogatásának a cellájukban. A "Sebész" egyesével egy négyjegyű digitális számot vág a bőrükbe, ami annak az idejét jelzi, hogy mikor tér vissza megölni Őket. Van esélyük a megmenekülésre? Mi a célja a kísérletnek? És vajon ki, vagy mi sikoltozik minden éjjel, amikor a lámpák lekapcsolódnak...?


Nagyon agyafúrt egy film ez,már épp kezdtem azt hinni,hogy valami szar kis visongatós-gyilkosos mozit nézek,aztán egyre másra jöttek a fordulatok.Kiderültek a 4 nőről dolgok,amik elég meglepőek voltak,aztán láthattunk egy érdekes "lényt",akit sajnos teljes egészében nem mutatnak,de legalább elmondják,hogy hogyan került a földre.Később,egészen a film végén azt is megtudjuk,hogy mi is volt pontosan a négy nő "elrablásának" az oka és hogy mi volt a kísérlet lényege.
Voltak dolgok,amiket nem igazán értettem,például hogy a borítón szereplő csávó miért is gyilkolta le a nőket és hogy minek is közölte velük a haláluk időpontját.Ha jól sejtem,ez is valahol a kísérlet része lehetett,de hogy mi volt a lényege,azt nem tudom.Minden esetre a film jó,mindenképp megéri megnézni,még akkor is,ha a kamera mozgása néha kurvára idegesítő.A történet és a befejezés nagyon jó!!

Letöltés:
http://www.megaupload.com/?d=06L4HNYR

Felirat:
http://www.4shared.com/document/joR0lmO5/Bane2009DvdripXvid-Lap.html


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése