A szörnyvadász (2007)


Jack Brooks szüleit gyermekkorában szörnyek mészárolták le. Felnőttként kezelhetetlen dühkitörésektől szenved.Jack nem átlagos fickó, ez már a film elején is látszik. A gyerekkori trauma erősen megviseli, és rányomja a bélyeget egész életére. Nem bír a dühével, nem tanácsos a közelében lenni, mikor kihozzák a sodrából. Emiatt még egy agyturkászt is felkeres, aki természetesen a szokásos, használhatatlanabbnál használhatatlanabb módszereket tanácsolja mérge leküzdésére. Szerencsénkre nem is jár sikerrel, hiszen mi történne, ha a nagy szörnyirtó lángja még azelőtt kihunyna, mielőtt egyáltalán munkába állna?
Mert szörnyek bizony léteznek, ezt már Ripley is megmondta, és nem lenne, ki szétrúgja a seggüket.
El is jön a nagy nap mikor Jack szembe kerül egy démonnal, ami megszállja esti iskolájának professzorát. Egy ősi átok miatt, Jack tanára ugyanis átalakul egy gusztustalan nyálkás lénnyé, ezáltal szörnyírtónk összetűzésbe keveredik néhány régi és néhány új démonnal is....


Jónak ígérkezett a film,sok horror elemmel,akcióval és vicces szituációkkal,de sajnos ennek a fele sem lett igaz.A film elején lévő 10 perc izgalmasabb jelenetet kb 40-50 perc unalmas rész követi,majd a végére ismét belelendül,de ez elég kevés ahhoz,hogy mégegyszer megnézzem vagy azt mondjam,érdemes volt beszerezni.
A démonok egész jól meg lettek csinálva,a sminkes ügyesen dolgozott,a fő démon viszont jobban emlékeztetett valami '80-as évekbeli szörnyre,kicsit lehettek volna kreatívabbak is.
Nem volt rossz a film,volt benne fantázia,de nem sikerült mindent kihasználni,hiányzott valami belőle,amit remélem majd egy második résszel pótolnak...

Letöltés:
http://www.fileserve.com/file/Tau66hg/Jack

Felirat:
http://www.opensubtitles.org/hu/subtitles/3343558/jack-brooks-monster-slayer-hu


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése