Magasfeszültség (2003)


Marie (Cécile De France) és barátnője, Alex (Mawenn Le Besco) egyetemisták. Két szemeszter közötti szünetben vidékre utaznak, hogy meglátogassák Alex szüleit. A ház a semmi közepén áll. A két barátnő nyugovóra tér, de már az első éjszakán egy rejtélyes sorozatgyilkos (Philippe Nahon) tör rájuk, aki könyörtelenül lemészárolja Alex családját, majd csapdába csalja Alexet, s megbilincselve magával viszi. Marie-nak életveszélyes macska-egér játék után sikerül megmenekülnie. A rendőrség tehetetlen, így Marie ered a barátnőjét magával hurcoló gyilkos nyomába.


Klasszikus skizo-horror,biztos mindenki ismeri is,ám mivel az oldalon eddig nem volt fenn,gondoltam megosztom azokkal is,akik esetleg nem hallottak volna még erről a filmről.
Van egy jó és egy rossz tulajdonsága a skizos filmeknek.A jó az,hogy elsőre nagyot ütnek,mikor kiderül a végén az igazság,a rossz pedig az,hogy tényleg csak elsőre.Mikor az ember már másodszor ül le nézni ugyanazt a filmet és már tudja,hogy mi a vége,akkor sajnos elvész a film varázsa.A Magasfeszültség is egy ilyen film,ha már láttad vagy elmondják a végét,akkor az már nem ugyanaz.Szóval aki már látta,az döntse el maga,hogy megnézi-e még egyszer,aki pedig nem látta még,annak ez egy kötelező darab.

Letöltés:
http://www.fileserve.com/file/6PeVuAH/magasfeszultseg.BDRip.xvid.hun.avi


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése