Növekedés (2009)


1989-ben az áttörést a fejlett parazita kutatás zajlott Cuttyhunk szigetén. A kezdeti vizsgálat ígéretesnek bizonyult,az alanyokon fokozott fizikai és szellemi erő és a tudatosság volt tapasztalható.Valamit a kísérletben rettenetesen rosszul ment, és a sziget lakosságának háromnegyede titokzatosan eltűnt.Jamie Akerman elmenekült a járvány elől, amelyik az anyja életét elvette húsz évvel ezelőtt. Most visszatér barátjával, és a féltestvérével, hogy eladja a családi vagyont.
Most, egy új parazita törzs alakult ki, és veszélyezteti a szigetet újra. Jamie-nek küzdenie kell a túlélésért.


A film eleji 5 perc izgalmakat ígért,elég pörgősen beindította a sztorit,aztán leült a film.Kb egy óráig nem történik semmi érdemi,kivéve mikor a srácba bemászik az egyik kis mutáns kukac,de aztán megint semmi és végül a végére kerül az izgalmasnak mondható rész.Itt azonban már minden lesz: verekedés,kar kitépése,nyak feltépése stb.Nem tudom mi volt a célja a rendezőnek azzal,hogy a film elejét és végét tette látványosabbá és elviselhetőbbé,de emiatt megéri megnézni,persze csak néhány unalmas részt áttekergetve.Sajnos itt is megjelenik egy kis romantikus szál,pontosabban kettő is,de nélküle jobban elment volna a film,ezek helyett lehetett volna kicsit részletesebb infó a lényekről,mert azon kívül,hogy "szupererőt" adnak,a sótól elpusztulnak és felfalják a gazdatestet,nem sok mindent tudtunk meg.
A kis ugráló kukacok és néhány jól sikerült jelenet miatt érdemes megnézni,de engem igazán nem kötött le,sokat "ült" a film.

Letöltés:
http://www.fileserve.com/file/P8z2UUA

Felirat:
Ráégetett magyar felirat van!!!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése