Zombik az űrből (2008)


Energiaínségben szenved a Föld 2241-ben. A Holloway kapitány irányította Pandora űrhajó egy idegen, Thanatosnak nevezett energiaforrást szállít a bolygóra, amikor elhagyott űrhajó vészjelzéseit fogják. A legénység ellenkezése dacára Holloway elhatározza, hogy utánajár a dolognak. Csupán négy ápolónőt találnak, a kalóztámadás túlélőit. Valójában az "ápolónők" az űrkalózok, akik megpróbálják megszerezni a Pandorát. A zűrzavarban a Thanatos megreped, és belőle különös anyag fröccsen az egyik kalózra. A fertőzött vérszomjas lénnyé változik és tizedelni kezdi a legénységet.


Szeretem a zombis filmeket,ez meg érdekesen is hangzott,hogy most kivételesen nem a Földön,hanem az űrben pusztítanak.Nos,a zombikkal nem is volt,azok jól sikerültek,elég undorítóak és elég zajosak lettek (meg persze rohadt bénák és aránylag hülyék is),de ez a film akkor is egy kalap szar volt.
A látványelemek,amik nem a zombikhoz kapcsolódtak,gagyik voltak,egy normális robbanás vagy egy rendes verekedés nem volt benne.Meg mi a faszt keresett négy lila ruhás nő a világűrben?Az ok,hogy megmentik őket meg minden,de miért akartak utána ellenük fordulni?Az android miért kábult el az injekciótól,ha az egy robot?Ők ezt akkor nem tudták,tehát biztos nem valami robot-altatót adtak neki.Jópofa volt az is,amikor a csajnak a fél fejét levágják,de ő azt visszarakja és megy tovább gyilkolni,mintha mi sem történt volna.Ráadásként pedig ki sem lehetett nyírni azokat az élőhalottakat,mert újra feltámasztotta őket a hajón lévő nagy takonylabda,ami az energiaforrásuk volt.A végére pedig az a nagy valami,ami a halott kapitányból lett...Na az nem kellett volna.És a befejezés is olyan lett,mintha folytatás ígérkezne.Remélem nem így lesz.
A lényeg,ez egy szar,ennél milliószor jobb a Pandorum,ahol ugyan nem zombik gyilkolnak,de az űrben játszódik és valami mutáns szedi az áldozatokat.

Letöltés:
http://www.wupload.com/file/1590829/Plaguers.2008.DVDRip.XviD-VoMiT.avi

Felirat:
http://www.opensubtitles.org/hu/subtitles/4160462/plaguers-hu


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése