Az eső (2009)


A történet egy Perseverance nevezetű helyen kezdődött. Talán 50 évvel ezelőtt…Egy helyi gazda egy öreg kalapot ásott ki a földjén, ezzel együtt egy átkot is. A talaj és kutak kiszáradtak, a marhaállomány elpusztult. Nem volt étel. A fél várost megölte, elpusztított mindent és mindenkit. De a város nem nyugodott bele az átokba és szerencsejátékot rendezett. Kiválasztott egy családot, akinek fel kellett áldoznia három sajátját, három gyereket, három generációból. Három generáció fogja elmesélni ezt a történetet. Három generáció fog félni az esőtől….


Jól indul a film,már az elején egy izgalmasabb jelenettel találkozunk,aztán viszont ellaposodik egy kicsit az egész.A történetből már az elején lehet sejteni a szereplők egymással való kapcsolatát,ettől függetlenül végig marad valami kis érdekes,izgalmas dolog a cselekményben.Érdekes az is,ahogy bemutatják a három generációt,mivel kb 10-15 percenként változik a helyszín és kor,így néha kicsit zavaros a dolog,de még mindig követhető.
Főhőseink számomra teljesen ismeretlen színészek,de elég jól alakítanak,David Carradine-nak viszont voltak ennél sokkal jobb filmjei is.Feltűnik egy "szörny" is a filmben,aki a sikertelen "családi feláldozásokra" van kitalálva,magyarul ha a szülők nem nyírják ki a gyereket,akkor ez megteszi.
Nem igazán tudnám (meg nem is akarom) jobban részletezni a filmet,nem volt rossz,de még egyszer 2 órát nem szánnék rá.Ahhoz kicsit túl sok benne a felejtős rész.

Letöltés:
http://www.duckload.com/download/HC9r2

Felirat:
http://www.hosszupuskasub.com/downloadfilm.php?file=1214269715.zip

A film ráégetett magyar felirattal van!!!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése