A begyűjtő (2002)


2084. A Földön évtizedek óta heves harcok dúlnak egy földönkívüli erővel. Az idegenek közel járnak ahhoz, hogy még bolygónk romjait is megsemmisítsék. Utolsó, kétségbeesett próbálkozásként a gerillaharcos Miri egy bekapcsoltan várakozó időgépbe veti magát és 72 órával a háború kitörése előtt érkezik vissza a múltba...


Nem tudom mi köze a film címének magához a filmhez,gondolom megint a jó öreg magyar filmcím fordítás a ludas.Mindegy,a Returner akkor is egy jó film marad,még ha a "Visszatérő" jobban illene is rá...
A film elég látványosan indult,reméltem is,hogy ez így marad,ám némi csalódás ért,mivel az elejét kivéve nem sok jelenettel kápráztattak el minket.Hogy akkor miért is jó?Nem tudom,az egész sztori,a szereplők,mind olyan szeretni valóak,lehet velük azonosulni,még akkor is,ha elég valótlan helyzetben vannak is.
A sztori is jó,bár nem kiemelkedő,de mégis jól hozták ki a film végére az egészet,plusz ért egy-két meglepetés is,amit nem igazán vártam.
Aki egy kicsit humoros,egy kicsit látványos,de mindenképp egy nagyon szórakoztató filmet szeretni nézni,annak a Returner tökéletes választás lehet.

Letöltés:
http://www.filesonic.com/file/669453201/dwp-rtrnr.part1.rar
http://www.filesonic.com/file/669453011/dwp-rtrnr.part2.rar
http://www.filesonic.com/file/669172601/dwp-rtrnr.part3.rar


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése