Alien Vs. Ninja (2010)


Századokkal ezelõtt Japánban, volt egy ninja klán Yamata vezetésével, az Iga Ninja. Egy napon nagy fényjelenség kíséretében egy hatalmas tûzgolyó csapódott a közeli erdõbe. A harcosok bevágtattak a fák közé, a furcsa jelenséget kutatva. Meglepetésükre olyan ellenséget találtak ott amilyet még nem láttak azelõtt, az alien-eket. Az brutális alien-ek azonnal támadást indított az ott lévõ csoport ellen, mely után csupán néhányuk maradt életben. Yamata és maroknyi harcosa óriási erõvel és küzdelemmel tudtak csak életben maradni, azonban fel kellett ismerniük, hogy fegyvereik nem megfelelõek egy ekkora harchoz. Most Japán legnagyobb Iga Ninja harcosainak szembe kell nézniük a valaha volt legnagyobb összecsapással.


Aki szereti az AVP-t és a japán kardozós-szamurájos-ninjás filmeket,annak ez lesz maga a mennyország.Látványos harcjelenetek,igazi ninjás trükkök,gusztustalan földönkívüli élőlények és azok cuki-rózsaszín kicsinyei,meg persze a szokásos idióta ninja,ez mind-mind megtalálható az AVN-ben.Persze igazi japán módra a harcokban liter számra folyik a vér,repkednek a testrészek és van bőven poénos rész is,főleg mikor a Predators-ból kilopott ötlettől vezérelve az AVN idegenje is kardot fog ellenségére.
Röviden tömören ez egy nagyon beteg film,olyan ázsiai módra,de mindenképp megnézésre érdemes,eszméletlenül szórakoztató.

Letöltés:
http://www.duckload.com/download/0QAR2

Felirat:
http://www.opensubtitles.org/hu/subtitles/4146450/alien-vs-ninja-hu


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése