Holtak (2010)


Egy Afrikában harcoló amerikai katona történetét meséli el a film, aki egy járvány közepébe csöppent bele, ahol a holtak újraélednek. Kietlen sivatagi tájon keresztül menekül a túlélésért, egy ottani katonával, akinek a faluját már megtizedelték az élő-holtak és minden bozótból les rájuk a halál...


 Nem túl akciódús, nem túl látványos, de valahol mégis egy izgalmas film a Holtak. Ez leginkább talán annak köszönhető, hogy sejtelme sincs az embernek, hogy mi lesz a vége.
Bár filmünk Afrikában játszódik, ha jól sejtem a Szahara környékén, mégis meglepően sok zombit kapunk, akik most az újkori zombikkal ellentétben nagyon lassúak és nagyon buták. Ettől függetlenül azonban az élőhalottak szép számmal szedik az áldozataikat, válogatás nélkül megtámadnak minden eléjük kerülő élő embert. Ami kicsit érdekes volt, az az, hogy néha csak beleharaptak valakibe, kicsit rágódtak rajta, de ha láttak egy új élő embert, akkor egyből mentek tovább.
Vér és belek, na meg testrészek szép számmal voltak, rendesen hullottak az afrikaiak. Sajnos arról nem igazán kapunk infót, hogy mi indította el az egész fertőzést, de legalább annyi kiderül a végére, hogy az egész világra kiterjedt a dolog, mint ahogy az a legtöbb zombis filmben lenni szokott.
Nem rossz film, bár kicsit sok benne a lassabb, unalmasabb rész, de ettől eltekintve elég egyedire sikerült. Ajánlott...

Letöltés:
http://www.wupload.com/file/193971622

Felirat:
http://hosszupuskasub.com/downloadfilm.php?file=1214270461.zip



1 megjegyzés:

  1. "Nem túl akciódús, nem túl látványos"
    de igenis látványos és akciódús,szerintem a zombis filmek közül ez a leginkább értékelhető.izgalmas,és az effektek is jók.imdb-n ne nézzétek,az téved,nagyon unrated a film.muszáj látni.

    VálaszTörlés