A ház (2007)




Három szörnyű gyilkosság igaz története ihlette a film készítőit, hogy kivitelezzék az Amityville Horror thai verzióját.
Chalinee, a fiatal riporter ki akarta deríteni a három gyilkosság igazi okát, ezért egy kézikamerával felkereste a házat, ahol a szörnyű bűntények történtek. Amikor titokzatos árnyakat fedez fel az épületben rájön, hogy itt valami természetfeletti dolog van a háttérben és megkezdődik élete leghátborzongatóbb élménye...


 Igazi romantikus horror, szerelmekkel és főleg tragédiákkal. Ázsiai horrorhoz hűen folyik itt nekünk rengeteg vér, van sok érdekes és értelmes párbeszéd illetve ijesztgetésben és szellemekben sincs hiány.
Főhősnőnk rendkívűl bátor riporternő, akire ezek a dolgok már nincsenek nagyon hatással, mert bár többször is megtámadják a holt lelkek, figyelmeztetik is, hogy ne menjen be a házba, neki a sztori az első. Viccet félretéve, nem lenne film, ha már az elején azt mondja a főhős, hogy félek és ennyi :D ..
A szokásos ijesztgetések megvannak itt is : hirtelen előbukkanó alakok, elnyújtott jelenetek, sötét szobák, magától bekapcsoló TV, ijesztő hangok és persze maga a ház, ami alapból nem túl bizalomgerjesztő. Erre az alapra kapjuk a jó sztorit és a néhol "keletiesen" túlzó színészi játékot, ami engem egyáltalán nem zavar.
Jó film, régen néztem horrort, szóval nagyon jó választás volt így "elsőre".

Letöltés:
http://www.megaupload.com/?d=RDWFJZJM

Felirat:
http://www.4shared.com/document/_rlC2SAc/TheHouse2007DVDRipx264AC3Unkno.html


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése