REC 3 - Genesis


A harmadik [REC] némileg más, mint az első két rész. Ezúttal nem found footage-stílusban forgatták a horrort és már nem a karantén alá helyezett lakóépületben játszódik a cselekmény. Egy vidám esküvőre csöppenünk, szól a zene, mindenki vigyorog, várják a boldogító igent. Ám az egyik vendég beteg lesz, tünetei mondhatni eléggé furcsák. A következő pillanatban elszabadul a pokol.


Nagy kár ezért a részért, én sokkal többre számítottam. Az első két rész legalább kapcsolódik egymáshoz, ennek viszont már nem sok köze van az igazi "REC"-hez.
Kapunk egy vidám esküvőt, szerelmes friss házasokkal, majd mikor már azt hinné az ember, hogy minden ok, elkezdődik a mészárlás. Leginkább talán a Resident Evil-hez hasonlítanám a filmet, itt is női főhős van, csak szuperképességek nélkül, de így is rendesen aprítja a zombikat. Azonban itt ki is merült a film minden jó pontja, mivel végig csak ez lesz, hogy menni és ölni, meg persze a szerelmi szál, hogy a friss házasok együtt haljanak.
Nem azt mondom, hogy rossz film, mert a maga nemében igencsak is odab**sz, de meg sem közelíti az első két rész hangulatát, stílusát, és a sztori is messze elmarad. Mindezektől függetlenül egyszer bőven meg lehet nézni, de az igazi REC fanatikusoknak szerintem marad az első két rész.

Letöltés : 
http://turbobit.net/h93iiv1kp9ls.html?ps=9371

Felirat : 
http://www.opensubtitles.org/hu/subtitles/4621793/rec-3-genesis-hu

Online megtekintés :
http://www.putlocker.com/file/A325D61BB583D785


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése