Az évszázad vihara (1999)


Egy álmos észak-amerikai kisváros lakóit a század legnagyobb vihara elvágja a külvilágtól. A hó lassan mindent beborít és lassan rettegés kerít mindenkit a hatalmába. A városra boruló sötétségben titokzatos gyilkosságsorozat veszi kezdetét. A rejtélyt mindenáron meg kell oldani, s mivel kívülről nem várható segítség, a helybeliek maguk kénytelenek megoldani az esetet. A veszély állandóan a fejük felett lebeg, s az idő is ellenük dolgozik.


Még egy olyan film,ami Stephen King könyve alapján készült és (szerintem) rendkívül jól sikerült a vászonra vinni.Nem olvastam ezt a könyvet (még),de ha fele olyan jó,mint a film lett,akkor azt hiszem itt az ideje.
A sztori jó -mi más is lehetne- és a szereplők bemutatása után nem is nagyon ül le a történet,pedig King néhány művűnél ez jellemző szokott lenni,de itt végig izgalomban tartja a nézőt a cselekmény.A gonosz egy kitalált lény,talán maga a halál,vagy valami istenség,erre nem igazán jöttem rá,de jól volt megformálva.A vége nem túl meglepő,már ami a gonoszt illeti,viszont főhősünktől valami mást vártam volna...
A lényeg,hogy akinek van három szabad órája,az nyugodtan nézze meg,nem fog csalódni.Remek film...

Letöltés:

http://www.fileserve.com/file/8JrTkMa/Az.Evszazad.Vihara.cd1.avi
http://www.fileserve.com/file/rMmY5P4/Az.Evszazad.Vihara.cd2.avi
http://www.fileserve.com/file/sFqXmCc/Az.Evszazad.Vihara.cd3.avi
http://www.fileserve.com/file/q7kbRg8/Az.Evszazad.Vihara.cd4.avi


1 megjegyzés:

  1. Hello.
    Lehetne egy újra feltöltést kérni?
    Vagy esetleg nem tudnád valamelyik ingyenes torrent tracker-re (pl: TPB) feltenni?
    Válaszod előre is köszönöm!

    VálaszTörlés