Goemon - Keleti szél (2009)


1582-ben indul a történet. Oda Nobunaga csatározása nyomán sikerült egyesíteni az országot, ám egyik vezére, Akechi Mitsuhide elárulta, és megölte. Ő sem élt sokáig, Nobunaga utódja, Toyotomi Hideyoshi kezébe kerül a hatalom. Elődje munkáját befejezvén végre béke van, a főváros akkoriban egyébként Kyoto. Itt él a híres tolvaj, Goemon, aki a zsákmányt a szegények közt osztja szét. Ámde egy nap talál a sok kincs közt egy dobozkát is, amit már sokan keresnek..


A Goemon egyáltalán nem horror,viszont nagyon is érdemes megnézni.Van benne minden,ami egy filmet izgalmassá,látványossá,érdekessé tehet.
Főhősünk a japán Robon Hood,Goemon,aki egy rablás után valami olyasmit is elvisz magával,amit nem kellett volna.A kis doboz,amit magával visz,nem  más,mint Pandora szelencéje és sokan akarják megkaparintani.Goemon a bújkálás és menekülés közben találkozik régi barátaival,mesterével és megismer új embereket,útját azonban folyamatosan balszerencse is kíséri...
Rengeteg látványos elemet tartalmaz a film,ez alatt értem a tájat és a harci jeleneteket,néhol már-már tiszta anime az egész.A cselekmény fordulatos,igencsak érdemes a szemünket végig a filmen tartani,egy-egy kimaradt jelenet miatt ugyanis kieshet néhány fontosabb dolog a filmből.A több mint két órás sztori remekül leköti az embert,csak ajánlani tudom a filmet.

Letöltés:

http://www.megaupload.com/?d=4EU72GVQ
http://www.megaupload.com/?d=J0GB9PEZ

Felirat:
http://www.opensubtitles.org/hu/subtitles/3642470/goemon-hu


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése