Az eltűntek háza (2004)


Steven és Nell, a pénzszűkében lévő fiatal pár Los Angelesben él. A lány tanárnőként dolgozik, a fiú pedig orvostanhallgató. Egy lakást bérelnek az egykor szép, mára azonban igencsak lerobbant apartmanházban. Az épületet Byron McLieb felügyeli, beosztottja az együgyű Ned, aki amolyan ezermesterként minden problémát megold. A ház lakóit különös gyilkosságsorozat tartja rettegésben, az áldozatok fiatal nők. Nell a saját szakállára nyomozni kezd, és nyugtalanító felfedezést tesz. Vajon a menedzsment, vagy természetfeletti gonosz áll a borzalmak hátterében?


Úgy látszik a manapság szinkronizált horrorként hazánkba is eljutó filmek nagy része egy kalap szar.Miért nem lehet normális filmeket is magyar szinkronnal kiadni?Na mindegy,végül is felirattal néha jobb az élmény,de nem mindig van kedvem nekem sem olvasni  :)
A filmre térve,a bevezető után senki ne várjon jó kritikát.Az olykor kellemesre sikeredett gyilkolászáson kívűl semmi nem volt,ami megfogjon ebben a "remekműben".A főhősnő sipákoló hangja,vagy az emos ezermester csávó elég idegesítőek voltak,ráadásul az egész film olyan összedobottnak tűnt nekem.Mindenhova tettek kevésbé fontos dolgokat,amivel kicsit talán próbálták elvonni a figyelmet az amúgy is szörnyű sztoriról,de szerintem így csak rontottak az egészen.Többet is ki lehetett volna hozni ebből,így viszont nagyon gyengécske,de egyszer,unalmában bárki rászánhatja magát.

Letöltés:
http://www.filesonic.com/file/118815371/Eltuntek haza.avi


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése