Gyilkos paraziták (2009)


A Dr. Kruipen (Val Kilmer) vezetésével indított kutatócsoport a sarkkörre utazik, hogy a globális felmelegedés hatásait vizsgálja. Kutatómunkájuk során a tudósok egy mamut tetemére bukkannak. A fagyott testet bázisukra szállítják, hogy alaposan szemügyre vehessék.
Innentől fogva különös események veszik kezdetüket. A tetemből egy sosem látott faj egyedei másznak elő - megtámadják az embereket, állatokat - mindent, ami a közelükben van, hogy aztán az élő testet felhasználva szaporodjanak tovább. A rémületes felfedezés emberfeletti küzdelemre kényszeríti a bázis lakóit, kik hamarosan ráébrednek: nem csak saját életükért harcolnak. A tét az emberiség fennmaradása.


Szeressük az emberiség pusztulásával kapcsolatos filmeket,főleg ha azok olyanok,hogy még el is lehet képzelni jelen korunkban is (tehát nem valami jön UFO és lezúz minket dolog).Egyáltalán nincs kizárva szerintem,hogy valahol valami kis izé (vírus,parazita,baktérium,akármi) egyszer csak feléled eddigi nyugalmából aztán meg az emberek majd néznek ki a fejükből,hogy sorba halnak meg és nem tudnak mit tenni.Szóval szerintem nem lehet hülyeség felkészülni egy ilyen dologra,persze csak ha fel is lehet.

A filmre térve,itt paraziták próbálják az embereket elpusztítani,amelyek befészkelik magukat a bőr alá,petéket raknak,amik aztán kikelnek és belülről elfogyasztják a gazdatestet.A hím nem veszélyes,az csak megcsípi az embert,de a seben keresztül ha bejut a nőstény,akkor már gáz van,mert az rakja le a petéket.Pont emiatt nem is nagyon értettem,hogy a pilóta hogyan lett fertőzött,hiszen őt csak megcsípte ez a dolog.Mindegy,végül is ez a kis hiba még belefért.A kis gerincesek jól néztek ki,simán el tudnám képzelni,ahogy itt rohangálnak az emberek között (és persze az emberekben).Elég brutál halállal halnak a fertőzöttek,az első akit mutatnak szinte mintha a száján keresztül szart volna...

Főhőseink mind másképp élik meg a dolgot: van aki menekülne és van aki úgy gondolja,hogy maradni kell,mert nem szabad egy ilyen dolgot az emberiségre szabadítani.Kicsit meglepő fordulat van a végén,a folytatás emiatt biztos hamarosan érkezik is.Én várom,nekem bejött ez a film.

Letöltés:

http://www.fileserve.com/file/gGDp5eZ
http://www.fileserve.com/file/b2ZW5F7
http://www.fileserve.com/file/kcF8Sfv


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése