Vinyan - Az elveszett lelkek (2008)


Jeanne és Paul képtelenek feldolgozni kisfiúk halálát, akit a délkelet-Ázsiában pusztító szökőár miatt vesztettek el. Hat hónappal a tragédia után még mindig a helyszínen vannak, amikor a kétségbeesett Jeanne egy felvételen látni véli gyermekét, és bebeszéli magának, hogy kisfiát elrabolták. Férje szkeptikus ugyan, de mivel képtelen elvenni feleségétől a reményt, elutazik vele Burma veszélyes dzsungeleibe, ahol egy emberkereskedő banda tagjának segítségével próbálnak a gyermek nyomára bukkanni. Hamarosan azonban legszörnyűbb rémálmaik válnak valóra.


Olyan egyszerűnek indult a film,szülőkkel,akik az elveszett gyereküket keresik,egy videóval,ahol mintha látni vélnék és néhány segítőkész emberrel,akik némi pénzért el is viszik a gyerekhez őket.Viszont ahogy egyre jobban halad a film cselekménye,úgy válik egyre inkább bonyolulttá és zavarossá az egész.Az anya kezd megőrülni,az apa vedelni kezd,a segítő eltűnik és sok kis gyerek próbálja az útjukat állni.Ráadásul a végére mindebből az jön le az anyukának,hogy az apa a hibás,mert hagyta elmenni a kisfiúkat,amit nem igazán tudom,hogy honnan vett...A végét nem értem a filmnek,mire volt jó a sok kis gyereknek,hogy a csávót kinyírják a nőt meg életben hagyják.Kár a filmért,ha nem veszik ilyen zavarosra a figurát,talán még valami jó is kisülhetett volna belőle,így viszont nekem nem jött be.Túl sok a "nemértem" dolog és a felesleges meztelenkedés benne...

Ja igen,van egy pozitívuma is a filmnek,még pedig a szép táj,a dzsungel,maga a környék tényleg nagyon szép,grat a helyszín kiválasztóinak.

Letöltés:

http://www.fileserve.com/file/VwqjNND/Vinyan.part1.rar
http://www.fileserve.com/file/BKuByBu/Vinyan.part2.rar
http://www.fileserve.com/file/jzNZ35u/Vinyan.part3.rar

Jelszó:
dolldevil.com



2 megjegyzés: