Mezsgye 1-3 (2006-2008)


Képzeld el, hogy a modern, drót nélküli technika lehetőséget teremt egy másik világgal való összekapcsolódásra. Képzeld el azt is, hogy az a másik világ átjáróként használja ezt a technikát a mi világunkba. És ez a kapcsolat nem zárható le. Amikor bekapcsolod a mobilodat, vagy elolvasod az e-mailjeidet, akkor elindulnak feléd a másik világból, megfertőznek és elveszik azt, ami nekik már régen nincs - az életet.

Egy baráti társaság minden tagja a világvége eljövetelét ígérő e-maileket kap, miután egyik barátjuk öngyilkosságot követ el. A leveleket elolvasó fiatalok sorra mély depresszióba esnek. Egyedül Emily nem látta az üzenetet és most versenyt fut az idővel, hogy a gonosz erőkkel szembeszállva megakadályozza barátai további öngyilkosságait.

Az utóbbi évek legnagyobb kasszasikerei közé rendre felkerülnek az eredetileg japán horrorfilmek hollywoodi változatai. A Wes Craven által is jegyzett forgatókönyv a japán horror egyik legtehetségesebb alkotójának, Kiyoshi Kurosawának az ötletéből készült.

A világot újraformálta a vezeték nélküli internettel elterjedt szellemek inváziója. A városok elnéptelenedtek, a kommunikációs technológiát elpusztították, és a néhány megmaradt emberi lény lemondott minden elektronikai eszköz használatáról hogy elkerülje a találkozást a bolygón kísértő lelketlen szellemekkel. A legtöbb szellem arra van kárhoztatva, hogy örökké ugyanazt csinálják, amit kétségbeesett emberként tettek - egy férfi újra és újra felakasztja magát -, de vannak köztük olyanok is, akik nem tudják magukról, hogy szellemek. Otthonukban kísértenek, rettegve a félelemtől, hogy lelküket hamarosan elszakítják tőlük.


A Mezsgye sorozat harmadik része hét évvel az előző lezárása után játszódik, a túlélő emberek primitív körülmények között, az elektronikát teljesen mellőzve élnek egy menekült táborban. Justine tinédzserré serdült, és úgy dönt, ideje saját életét élnie, megszabadulva nevelőszüleitől – igazi szülei az első részben fantomokká váltak – akiknek amúgy is csak nyűgöt jelent. Adam, egy titokzatos túlélő a városban biztonságot és barátságot ígér neki, arra veszi hát az irányt…




Az első rész nálam nagyon bejött,volt benne valami újítás,hiszen nem minden filmben a PC-ből törnek ki a szellemek.Látványos volt,ijesztgetős és szórakoztató.A második résztől azonban valamit nagyon elbasztak,mert inkább emlékeztetett valami családi thrillerre,mint horrorra,a lények sem voltak olyan ijesztgetősek,meg úgy egyáltalán nem hozta az első rész színvonalát.Ugyanez van a harmadik résszel,a csaj megy,kis akció,odaér és vége.Csalódás volt nekem a második és harmadik rész,az elsőt viszont szeretem,azt merem ajánlani megnézésre is.A többit csak ha kíváncsi vagy egy elbaszott folytatásra.

Letöltés:
Mezsgye 1:
http://www.fileserve.com/file/wdtAq4K

Mezgye 2:
 http://hotfile.com/dl/41575293/626c559/mezsgye.swz.hu.part1.rar.html
 http://hotfile.com/dl/41575294/a8000b2/mezsgye.swz.hu.part2.rar.html

Mezsgye 3: 
http://www.fileserve.com/file/G3Y5SKM






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése