Az ördög háza (2009)


A történet egy Samantha nevű fiatal, főiskolás lányról szól, aki - mint korabeli társai közül oly sokan; pénzügyi nehézségekkel kénytelen szembenézni, ezért nagyon megörül, hogy a hirdetőfalon egy bébiszittert kereső lapot fedez fel. Barátnoje, Megan elfuvarozza ot az isten háta mögötti házhoz az Ulman családhoz. Ott aztán kiderül, hogy az idősödő házaspár mindenképpen szeretné megcsodálni a ritkán látható teljes holdfogyatkozást egy előnyös helyről és nem is gyereket szeretnének rábízni az estére, hanem egyikük édesanyját. Mivel csak négy órás a megbízatása, Samantha egy kis fizetésemelés fejében belemegy a dologba, de a lelkére kötik, hogy ne zargassa szegény öregasszonyt, maradjon csendben. Persze a lány nem tud veszteg maradni és elindul felfedezni a házat.


Másfél órát vett el a napomból ez a film és még csak nem is volt jó.Egy órán keresztül néztem azt,ahogy egy főiskolás lány lakást meg állást keres és végül bébiszitterkedik egy furcsa családnak.A film vége pedig számomra nagyon gagyi lett.Jött valami csúnya arcú nő (?),aki rajzolt egy pentagrammmot meg kecske koponyából vért öntött a lány szájába,aki ezután kinyírt két embert,majd megpróbálta magát is,de a fejlövés kevésnek bizonyult és még terhes is lett.És még ennek a filmnek az elején van kiírva,hogy megtörtént események alapján.Hogyne,én meg E.T. vagyok:)))Mindegy,unalmas volt és kész...

Letöltés:
http://www.easy-share.com/1912887709/The House of the Devil (2009) Horror DVDR DivXNL-nEHAL.avi

Felirat:
http://hu.podnapisi.net/hu/the-house-of-the-devil-2009-feliratok-p612381


2 megjegyzés:

  1. Remek kis film!
    Mikor néztem,olyan érzésem volt mintha egy jófajta olasz horrort néznék a 80-as évekből!
    Pedig ez a film 2009-es!
    Nagyon jó,hangulatos horrorfilm!
    KÖTELEZŐ megnézni! :D

    VálaszTörlés
  2. Jó meglátás,tényleg olyan mint egy '80-as évekbeli olasz horror,de nekem valahogy nem jött át :)De ugye ízlések és pofonok :)

    VálaszTörlés