Az őslakó (2007)


John úgy dönt, otthagyja főiskolai állását és elköltözik a városból. Az utolsó dobozokat rakja teherautójára mikor megjelennek kollégái, hogy egy búcsúpartin köszönjenek el barátjuktól. Miközben a költözésről faggatják, John tölt mindenkinek egy pohár whisky-t, vesz egy nagy levegőt, majd egy igen meglepő történettel áll elő.


Aki valami akció dús,extra látványos filmet vár,az messzire kerülje el ezt az alkotást.Ugyanez vonatkozik a nagyon vallásos keresztény emberekre is,mert ezt a filmet nem nekik találták ki.
A történet,ami végig izgalmas és érdekes,egyszerűen a képernyő elé szegezi a nézőt.Olyan dolgok hangzanak el,amit nem csak a szereplők,de maga a néző sem tudna igazán megcáfolni.Persze lehet mindenben kételkedni,fel lehet építeni egy saját kis világot,ami ennek a teljes ellentétét mondja el,de Az őslakó olyan dolgokat mond el,amikről talán nem is nagyon 'illik' beszélni.Nem tudom,hogy én hogyan reagáltam volna a professzorok helyében,de biztos leesett volna az állam,ha ilyesmit állítana nekem valaki és még tényekkel is tudná bizonyítani...
Rendkívüli film,vallási és történelmi mítoszokkal illetve érdekes biológiai tényekkel megspékelve.Aki szereti az érdekes mozikat,annak ezt mindenképp ajánlom.

Letöltés:
http://download.hellshare.hu/seven-zslk-avi/1935591/


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése