Az országút gyilkosa (2010)


A film igaz történet alapján készült, William Bonin sorozatgyilkosról aki a kamionjával az országutakat járva találta meg áldozatait. Kalifornia egyik legveszélyesebb gyilkosa volt. Bonin első ránézésre kedves volt, közkedvelt ám igazi barátja csak egy volt: Vernon Butts- a varázsló, az okkultizmust jól ismerő munkanélküli szakács Bonin bűntársa! Együtt cirkáltak Kalifornia végtelen országútjain és szedték áldozataikat. Az ismétlődő gyilkosságok után a média óvatosságra intette a alkosságot és a segítségüket kérte a gyilkos felkutatásában. Bonin körül egyre jobban szorult a hurok, ami kizökkentette a megszokott pontosan megtervezett gyilkosságok elkövetéséből. Rendszertelenül, kapkodva elkövetett borzalmak egyre közelebb vezették a rendőrséget a feltételezett gyilkoshoz. Lassan Bonin nyomára akadtak, de még senki nem tudta, hogy hány embernek kell meghalnia mire elfogják!


Legjobban talán a Gacy című filmhez lehetne hasonlítani a Freeway Killer-t,mivel mindkettő egy-egy sorozatgyilkos életét mutatja be.Mindkét férfi megnyerő modorú,mégis magányos ember volt,akikben valamilyen gyerekkori trauma hatására alakult ki ez a gyilkos ösztön.Gacy-vel ellentétben azonban Bonin-nak volt egy barátja,aki a gyilkolásoknál segédkezett mellette.Bonin kereste a kihívásokat és talán ez lett a veszte is,hiszen miután új segédet akart mellé,az hamar lelépett és a saját feje után ment,Bonin pedig elvesztette az eszét,miután barátja is ellene fordult.Innentől indult el a lavina,a találomra kiválasztott új segédet letartóztatták,ő pedig köpött és Bonin a rendőrség csapdájába sétált.
Érdekes végignézni egy sorozatgyilkos "karrierjét" és bukását,valahogy végig fenntartotta a sztori a figyelmemet.Nem brutális,nem véres,mégis tudni,hogy ez az ember tényleg megölt ilyen sok fiatal fiút és lányt,na az az,ami a képernyő elé szegezi a nézőt,hisz szerintem mindenki kíváncsi,hogy elnyeri-e a gonosz a büntetését.

Letöltés:
http://fileserve.com/file/5dRkZKj


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése