A negyedik (2011)


Hárman már halottak. Ő a Negyedik. A D.J. Caruso nevével fémjelzett akciódús thriller egy természetfeletti képességekkel megáldott fiú, John Smith történetéről szól, aki az ő megsemmisítésére küldött kegyetlen ellenségei elől menekül. Személyazonosságot vált s városról városra költözik védelmezőjével, Henrivel, így mindig ő a múltnélküli újfiú. A mostani otthonában, egy ohio-i kisvárosban azonban váratlan események történnek: találkozik élete első szerelmével, teljesen új, óriási hatalommal bíró képességekre tesz szert és rájön, hogy vannak hozzá hasonlók, akik ugyanarra a hihetetlen sorsra ítéltettek, mint ő.


A tartalom leírása kicsit megtévesztő lehet,mert bár a srácnak tényleg vannak természetfeletti képességei,ez csak a többi embernek szokatlan,mert ő egy másik bolygóról érkezett,ahol elvileg a képességeit a szüleitől örökölte.A fiút a szülei haláluk előtt a Földre küldték egy védelmezővel és 8 másik társával,akiknek szintén van védelmezőjük.Az ő feladatuk hogy a bolgyóra érkező ellenséges idegeneket likvidálják,mielőtt ők kerülnének erre a sorra..
Főhősünk a negyedik,aki tisztában van vele,hogy az előtte lévő 3 embert már megölték,ugyanis ez jelek formájában jelentkezett rajta is.Védelmezőjével egy új városba költöznek,ahova feltűnés mentesen kellene beilleszkedniük,de ez nem sikerül.Főhősünk szerelmes lesz,bajokba keveredik és megjelennek az ellenségek is.
Egy látványos,sztoriban sem utolsó romantikus-akció-sci-fi A negyedik,amit ebben a kombinációban először nem igazán akartam megnézni,de végül kellemesen csalódtam.Az idegenek és a képességek ugyan nem okoztak olyan nagy meglepetést,de a kiskutya átváltozása fasza volt,jól sikerült kis CGI lett :)Ajánlott film,talán valamikor én is előveszem majd mégegyszer.

Letöltés:
http://www.fileserve.com/file/YSeYCfD

Felirat: 
http://www.opensubtitles.org/hu/subtitles/4160226/i-am-number-four-hu


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése