Végítélet (2008)


Három évtizeddel ezelőtt halálos vírus ütötte fel a fejét Nagy-Britanniában. Milliók haltak meg, egész területek néptelenedtek el. A kormány végső megoldásként fallal zárta el a külvilágtól a fertőzött lakosságot, így sikerül lokalizálni a járványt. Ám a gyilkos kór most újra felbukkant Londonban, végpusztulással fenyegetve az országot. A Sinclair őrnagy vezette elit kommandó kapja a feladatot, hogy hatoljon be az évtizedek óta elzárt területre és próbálják megtalálni a gyilkos vírus ellenszerét. Két napjuk van arra, hogy a mutáns bandák uralta világban megtalálják, amit keresnek.


Nem pont ilyen filmet vártam,inkább valami vírusos-megmentős-ellenszeres filmre számítottam,de nem az lett belőle.Ugyan minden volt benne az előbb felsoroltakból,de az ahogy ez elő volt adva,na az nem szokványos volt.
Már az is furcsa volt nekem,ilyen mértékű volt a karantén,tehát szó szerint senki se ki,se be,és mindenkit azonnal lelőttek,aki csak közelíteni mert a falakhoz.A másik érdekes dolog az volt,mikor a kis csapat elindult ellenszert keresni és punkokba,majd középkori lovagokba botlottak a high-tech kütyüs katonák.Eddig ilyen szintű idő és hely zavaros filmet csak Ázsiától kaptam,ez így nagyon meglepett.Viszont ha ez nem lett volna,akkor ez is csak szokványos kis vírusos film lenne,amit megnézek és kész.Emiatt a plusz miatt és a filmben felbukkanó Bugatti Veyron miatt is érdemes megnézni a Doomsday-t.Megjegyzem,kétlem hogy olyan szinten törhetetlen lenne az a kocsi,és az is érdekes,hogy valami roncs simán beéri,de legalább láthattam filmben egyik kedvenc autómat.

Letöltés:
http://www.megaupload.com/?d=U45VAFJQ


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése