Heartstopper (2006)


Egy viharos éjszakán, a gonosz sorozatgyilkos Jonathan Chambers végre a villamosszékbe került. A halottkém és Berger seriff (Robert Englund) mentővel szállítják át a holttestet a helyi kórházba, boncolás céljából. Ugyanekkor a középiskolából kitaszított Sara Wexler megpróbál öngyilkos lenni, de a seriff és a halottkém éppen arra halad és megmenti.
Beszállítják abba a kórházba, ahol a boncolást is végzik. Ám a boncolás során Chambers feltámad és kitépi a halottkém szívét, ezáltal új erőre kap. Berger seriff rádöbben, hogy nem földi halandóval van dolga, de addigra már késő.
Chambers elszabadul a kórházban és iszonyatos mészárlásba kezd. Módszere az emberi szívek kitépése az eleven testből és annak elfogyasztása.
Eközben Sara a kórtermében összeismerkedik Walterrel, akit szúrt sebbel szállítottak be. A lánynak hamarosan rá kell jönnie, hogy a "Szívmegállító" rá vadászik, mert a testébe akar költözni.
Megkezdődik a hajsza, mindeközben a kórházat egyre inkább elárasztja a vér és a kitépett szívek...


Van egy sorozatgyilkosunk,őt elkapja egy rendőr,aki már régóta üldözi.A villamosszéket túléli és a kórházban megöl mindenkit,aki az útjába kerül.
Van egy lány,mindenki bántja,öngyilkos akar lenni.Kiül az út közepére,de az arra járó autós nem végez jó munkát,a lány túléli és kórházba kerül.Ugyanabba,ahol a gyilkos van.Kettejük között pedig kapcsolat van: a gyilkosnak szüksége van a lány testére,ugyanis mint kiderül,természetfeletti dologról van szó.
Nagyjából ennyi a film lényege,a cselekmény néhány párbeszédből áll,amiből megismerjük a két főszereplőt ( a gyilkost és a lányt).Közben persze akadnak még szereplők,de szerintem az ő jelentőségük nagyjából nulla...A film kellően véres,ha azt veszem,hogy a lány végig egy véres ruhában van,de a pár "szívszaggatáson" kívül nem sok mindent lehet látni.Csendes délutánokon elmegy...

Letöltés:
http://www.megaupload.com/?d=K55H1QZK

Felirat:
http://www.opensubtitles.org/hu/subtitles/4154756/heartstopper-hu



Heartstopper (2006) by rabish025

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése