Natural City (2003)


2080. Az utolsó nagy világháború után már csak néhány hatalmas nagyváros maradt. Az emberek mindennapi életét androidok teszik könnyebbé. Az érzelmekre is képes robotok mindenhol ott vannak, a rendőrségtől az éjszakai bárokig. Bár fizikai erejük jelentősen meghaladja az emberekét, mivel csak három évet képesek "élni", úgy tűnik, hogy csak szolgák lehetnek a társadalomban. Néhányan azonban ebbe nem nyugszanak bele, hanem inkább fellázadnak. Az ilyen renegát robotok levadászásával foglalkozó zsaruk, Noma és R azonnal akcióba is lépnek. R-nek azonban van egy titka: szerelmes egy gyönyörű kiborg táncosnőbe, akinek hamarosan lejár az élettartalma. R pedig mindenre képes, hogy megmentse szerelmét. Ezzel viszont nemcsak magát, hanem társait is veszélybe sodorja. A koreai Szárnyas fejvadászként is emlegetett film fantasztikus látványvilágával és jól kidolgozott karaktereivel remek példa arra, hogy a sci-fi műfajban is lehet még maradandót alkotni napjainkban.


Bár sok romantikus elem akad a filmben,senkit se tántorítson el a megnézésétől,mivel akció és sci-fi elemek is szép számmal vannak.A jövőben ábrázolt világ érdekes,hasonlít a maihoz,de az űrhajó és a repülő autók feltűnése ezt gyorsan elfeledteti velünk.Főhősünk egy rendőr,aki kiborg szerelmét akarja megmenteni egy felfüggesztett tudós segítségével,azonban legjobb barátja,aki szintén rendőr próbálja ezt megakadályozni.A cselekmény tehát adott,a romantikus szálat pedig a kiborgnő és egy utcalány viszik a filmbe,akik semmiképp sem lehetnek boldogok a számukra kijelölt életúttal.
Nagyon sok akció jelenet található a filmben,főleg verekedésekre kell itt gondolni,ezek pedig nagyon jól lettek megcsinálva.Aki szereti a sci-fi-ket,vagy csak egy kis romantikával fűszerezett,mindenképp izgalmas és jól átgondolt filmet szeretni látni,annak a Natural City tökéletes választás.

Letöltés:
http://www.filesonic.com/file/787513871/Natural.City.DVDRIp.Xvid.HUNDUB.NOGRP.rar


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése