Machete (2010)


Úgy nézett ki, mint bármelyik munkás az utcán, a tökéletes balek, aki elviszi a balhét. Csakhogy ő volt Machete, a legenda, gyilkos ösztönnel és páratlan képességekkel. Miután összetűzésbe került egy Torrez nevű hírhedt mexikói drogbáróval, Machete Texasba költözött, de a korrupt elit hálózata utolérte, és tőrbe csalta: egy szenátor lelövése miatt körözni kezdik. Machete tisztázni akarja nevét, de többen is az útjában állnak: Benz, a könyörtelen üzletember, az őrült Von és kisebb hadserege, és Sartana, a gyönyörű bevándorlási hivatalnok. Akadnak segítői is: a lázadó szellemű, szexi taco árus, Luz, és Padre, a pap, aki az imádság mellett a pisztolyforgatásban is otthon van. Golyózápor, véreső és széttört szívek övezik az utat, melyen Machete elindul, hogy leszámoljon Torrezzel egy utolsó, mindent eldöntő összecsapásban.


Ráégetett magyar felirattal végre sikerült meglesni ezt a brutál kis akció filmet.Már az elején több embert megölnek benne,mint más akció mozikban az egész filmben,ráadásul itt az eszköz sem holmi pisztoly (az is van,de nem sokat),hanem egy stílszerűen egy machete,melyet Danny Trejo igencsak sokat és jól használ.

A sztori is jó lett,szépen meg lett csavarva benne egy-két dolog,nekem bejött.A színészekkel nem volt baj,bár főhősünk az egész filmben nem mond tíz mondatnál többet,de ugye egy legenda amúgy sem beszél sokat,csak cselekszik...

2010 egyik emlékezetes alkotása ez,az akció filmek rajongói biztos kajálni fogják,a véres jelenetek igencsak brutális bemutatása miatt meg szerintem egy-két horror-fan is nyugodtan rávetheti magát.

Legjobb jelenet: mikor használja a machete-t.Olyankor aztán van vér dögivel. (van még valami,ami tetszett,idézem: "Machete nem ír SMS-t"...Na ezt tuti humornak szánták:)))   )  +1 Legjobb és legbetegebb jelenet: mikor Machete egy csávó beleit használta kötélnek.Na az durva volt...

Letöltés:
http://www.easy-share.com/1912328374/PrisM-Machete2010.00.part1.rar
http://www.easy-share.com/1912328442/PrisM-Machete2010.00.part2.rar


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése