Repo Men (2010)


A jövőben járunk, amikor a technikai feltételek már szerencsésen adottak ahhoz, hogy az emberek javítani tudjanak az életminőségükön. Az Unió nevű társaság ugyanis olyan kifinomult, mesterséges szerveket gyárt, amelyek bár meglehetősen drágák, de képesek hatékonyan segíteni az emberek életén. Mint minden dolognak, Az Unió tevékenységének is vannak azonban árnyoldalai. Nevezetesen: aki nem képes kifizetni a számlát, ahhoz magasan képzett repo-embereket küldenek ki, hogy egész egyszerűen visszavegyék tőlük a társaság tulajdonát képező mesterséges szerveket… tekintet nélkül arra, hogy a páciens esetleg nem éli túl a beavatkozást.
Az ex-katona Remy (Jude Law) egyike a legjobb szervbehajtó repo-embereknek a szakmában.


Tökéletes sztori,kurva jó látványvilág,jó színészek és még sorolhatnám.A Repo man egy kurva jó film,erre egyszerűen nincs más kifejezés.Majd' 2 órás,tehát időt azt szánni kell rá bőven,de megéri.Messze kiemelkedik az eddig látott hasonló műfajú filmek közül és ez mindenre értendő.Egyetlen negatívumként talán a végét tudnám felhozni,mert milyen köcsög dolog az,hogy a néző már épp beleéli magát a happy end-be aztán meg történik valami és vége.Végül is nem baj,ez nem tudja elrontani a filmet,mindenkinek ajánlom,aki jól akar szórakozni.2010 eddigi legnagyobb filmje ez részemről.

Legjobb jelenet: nem tudnék semmit sem kiemelni,annyira egyben van a film,de talán a vége a legbrutálabb,mikor magukat vagdossák..

Letöltés:
CD1: http://duckload.com/divx/CA9546C88561B199.html
CD2: http://duckload.com/divx/C77D376B66E3CF2D.html




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése