Offspring (2009)


Egy kis városban egy brutális húsevő túlélő kannibál klán tizedeli a lakosságot.Amy Halbard és Claire Carey gyermekeikkel a törzs fogságába került. Megszöknek és amikor már azt hiszik sikerrel jártak, felfedezik, hogy a harc az életükért még csak most kezdődött el...


Kicsit hasonlít a film a Kannibál sziklára,mind történetben,mind brutalitásban,a különbség annyi,hogy míg abban a vacsora házhoz megy,itt vándorló kannibálokról kell beszélnünk.

Már a film elején is azt látjuk,ahogy a kedves család falatozik egy másik családból,majd miután hazaérkezik a buliból az anyuka,őt is jól megölik és megeszik.Ezután egy idilli családkép fogad minket,reggeli házastársi beszélgetés,kisgyerek ringatása,majd megérkeznek a vendégek is,barátnő és annak fia személyében.Eközben a rendőrség már nyomoz a brutális gyilkosok után.Természetesen nem találják meg őket,így a kannibál család szépen bemegy a békés társaság közé,elrabolják az egyik nőt,megölik a csávót,míg a másik nő a két kisebb gyerekkel lelép és elbújik.Közben a rendőrség megállít egy ittas sofőrt,akit szintén betámadtak.Na,a lényeg,hogy végül a felnőttek mind a vademberek barlangjában kötnek ki.Hogy ki hal meg és ki éli túl,azt nem árulom el,de szerintem sejthető.A végén,mint a Godzilla végén,még egy utódot mutatnak egy csecsemő személyében,mintha bármi esélye is lenne a gyereknek a túlélésre..

Semmi extra nincs a sztoriban,látszik,hogy a gore jelenetekre mentek,amik valljuk be,igencsak jól sikerültek.A film szigorúan 18 felettieknek készült,azok közül is csak erős gyomrúak nézzék meg.Jó szórakozást!

Legjobb jelenet: a kis baltás gyilkosos rész...

Letöltés:
http://www.zshare.net/video/80162697e816df4f/

Felirat:
http://www.opensubtitles.org/hu/subtitles/3570186/offspring-hu


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése