Paranormális tevékenység (2007)


Egy ifjú pár, Katie és Micah új, San Diegó-i otthonukba költöznek. Egyszerű pár, egyszerű házban. Rövid idő elteltével Katie-nek olyan érzése támad, hogy nincsenek egyedül a házban. A tárgyak elmozdulnak a helyükről, furcsa zajokat hallani különböző helyekről. Micah úgy gondolja, hogy Katie csak képzelődik. Hogy ezt bebizonyítsa, videokamerát szerel be a hálószobába. Ez végzetes hiba!
Van valami megfoghatatlan a házban. Most már mindketten tudják. Naponta valami megmagyarázhatatlan dolog támadásait élik át. A szörnyű élmények minden este bekövetkeznek, és az intenzitásuk egyre csak növekszik. Az ifjú pár már az őrület határán van, kimerültek a véget nem érő borzalmas élményektől. Sötétedik, megint kezdődik az éjszaka. Ez lesz számukra az utolsó, vagy ezúttal még meglátják a napfelkeltét?


Egy páran ajánlották,hogy ilyen meg olyan jó horror ez a film,de azt hiszem rájuk sem fogok többet hallgatni.Oké,nem rossz,ezt elismerem,de valamiért nem jött át nekem.Eleve a film 80 percéből 60 számomra nagyon is unalmas volt,a maradék 20 meg hamar eltellik,pedig ilyen akció dúsabb jelenetekből kellett volna többet beletenni.Ha jól tudom két befejezése van: az egyik szerint a csaj hozzávágja a csávót a kamerához és vége,a másik szerint meg még valami zsaruk is jönnek,akik lelövik a csajt.Én az előbbit láttam,nem volt rossz és folytatásért kiált,amit elvileg idén októberben már láthatunk is.

Sokan mondják,hogy a film igaz történet alapján készült,nos,én erre csak azt tudom mondani,hogy rengeted film van,ami elé ezt odateszik,de ezeknek a 80%-a csak reklámfogás,kétlem,hogy minden igaz lenne.Egyszer meg lehet nézni,részemről ennyi.A második részt azért meglesem,kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle.


Legjobb jelenet: az izgalmas részek mind az utolsó 20 percben jól sikerültek.


Letöltés:
http://fileserve.com/file/kuTHxdq


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése