Burning Bright (2010)


Kelly-nek van egy autista testvére.  Édesanyjuk tragikus halála után elkerülnek mostoha apjukhoz. A mostohaapa vadállatok őrzésével foglalkozik. Egyszer haza visz egy vad tigrist!  A pokol is elszabadul, amikor Kelly és testvére a házban marad a tigrissel, miközben egy hurrikán közeledik! Indul a játszma a túlélésért az éhes tigris ellen!


Az emberevő című film után reménykedtem,hogy nem megint valami gagyi tigrises film kerül elém.Szerencsére így is lett,a Burning Bright (magyar címe Fényes Égő,de ez rohadt szarul hangzik) egy elég izgalmasnak nevezhető film lett.

Az első félóra kb dögunalom volt,aztán megjött a vihar és oda került a tigris is,innentől kezdve pedig beindultak a történések.Nem volt könnyű helyzetben a menekülés terén a főhősnő,ugyanis kinn hurrikán volt,benn pedig a tigris és az autista öccse,akihez nem is igazán érhetett hozzá,mert az egyből üvöltözni kezdett.Szóval gond volt,nem is kevés,de nem árulok el nagy titkot,ha azt mondom a film vége happy end lett,egy várható befejezéssel.

Nem volt rossz,érdekes volt nézni,hogy hogyan fog megmenekülni és hogy fogja kihozni a beteg kistesót,de mindent elég jól megoldottak.Nálam lazán érdemelne ez a film egy erős 7-est.

Legjobb jelenet: a tigris aranyos volt,mikor felnézett a csaj után a szennyes ledobóba.

Letöltés:
http://www.fileserve.com/file/RwH7nNE

Felirat:
http://www.4shared.com/document/s16u5C4i/Burning_Bright__2010__DVDRIp_X.html


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése