Az emberevő (2007)


Egy kisvároshoz közeli erdőben egyre több megcsonkított holttestre, illetve emberi maradványokra bukkannak. Később aztán a serif és az emberei találnak egy lábnyomot, amely feltételezhetően egy bengáli tigrisé. A hírt azonnal bejelentik a televízióban és azt is, hogy óvakodjanak az emberek a kijárástól. Ám a polgármester nem nézi jó szemmel az efféle pánikkeltést, mert fél, hogy így elveszíti a választást.


Horrorként találtam ezt a filmet,de megnézve inkább volt egy ismeretterjesztő,családi kalandfilm,néhány művégtaggal.

Nem is tudom hol kezdjem...Az elején tigrisünk elráncigál magával egy futót (semmit sem mutatnak),később találunk még egyéb maradványokat,de magát a támadást,a horror részt azt kihagyták.A cselekmény folyamán megismerjük a seriffet,akiről annyit tudunk meg,hogy nincs gyereke és hogy fél a sötéttől,egész pontosan utálja azt,bár ennek a megismerésnek semmi hasznát nem vesszük.A seriff mellett egy kisfiú van még,aki a film középpontjában áll: őt valamiért nem bántotta a tigris.A gyerek alvajáró,nem jár iskolába,csóró és vallási neveltetést kap,tehát kicsit furcsa is.Rajtuk kívül már csak egy fontos szereplő van,az Indiából érkező vadász,aki magának akar bizonyítani a tigris leölésével.

A sikertelenségek miatt kijön a nemzeti gárda is,akiket simán legyilkol a tigris.Ez kicsit meglepő volt,mivel 6-an,állig felfegyverezve voltak,és elvileg ők értik a dolgukat,de mindegy.

A lényeg,hogy pár halott után a seriff felrobbant egy tartályt a tigris mellett,aki ebbe belepusztul.Unalmas film,horrornak semmiképp nem nevezném...

Legjobb jelenet:  mivel szinte semmit sem mutattak normálisan,ezért tartózkodom kiválasztani valami jót...

Letöltés:
http://sharingmatrix.com/file/15268093/Emberev.avi.part1.rar
http://sharingmatrix.com/file/15268105/Emberev.avi.part2.rar
http://sharingmatrix.com/file/15268115/Emberev.avi.part3.rar



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése