Into The Mirror (2003)


A DreamPie áruház egy évvel egy tűzeset után újra készül megnyitni a kapuit,azonban az akkori túlélők sorra furcsa öngyilkosságokat követnek el.Az áruház biztonsági főnöke (Woo),aki egykor rendőr volt,nyomozni kezd a furcsa halálesetek után.Először gyilkosságra gyanakszik,később rájön,itt valami természetfeletti is van..


Na,ebben a filmben aztán van minden,ami egy jó psycho-horror-thriller-hez kell:tudathasadás,szellemek,furcsa gyilkosságok és egyéb megmagyarázhatatlan dolgok.

Már a film eleje egy gyilkossággal kezdődik: egy nőt a tükör előtt kivégez a saját tükörképe.A fegyver érdekes volt,ha jól láttam egy pizza szeletelőt használt.Itt még öngyilkosságra gyanakszanak,ám miután a liftben is meghal furcsa mód egy férfi,a rendőrség aktív nyomozásba kezd.Ebben segítségükre van Woo,az egykori nyomozó,aki egy balul sikerült túszejtés miatt otthagyta a rendőrséget.

Főhősünk a gyilkosságok mögött valami természet felettit sejt,a rendőrség azonban sorozat gyilkosra gyanakszik.A végén azonban minden kiderül.

Nagyon jó film,csak ajánlani tudom,van benne egy-két ijesztő jelenet,jóféle gyilkolászás és a sztori is kifejezetten jó lett.Aki szereti a jól megcsavart psycho-félelmetes filmeket,annak mindenképp ajánlom.

Legjobb jelenet: a gyilkosságok a tükör előtt mind jól sikerültek..

Letöltés:
CD1: http://duckload.com/download/783020/Into_The_Mirror_Dvdrip_Xvid_Ac3_Rf_Cd1.avi
CD2: http://duckload.com/download/783090/Into_The_Mirror_Dvdrip_Xvid_Ac3_Rf_Cd2.avi

Felirat:
CD1: http://www.4shared.com/file/eHZ_PUmL/Into_The_Mirror_CD1.html
CD2: http://www.4shared.com/file/vJuK52fP/Into_The_Mirror_CD2.html



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése