Az állatok napja (1977)

Miközben hegymászók egy csoportja kéthetes túlélési túrára indul a kaliforniai hegyekbe, egy váratlan ökológiai katasztrófa felborítja a Föld ózonegyensúlyát és emiatt nagy magasságban megváltozik az állatok viselkedése. Váratlanul az emberekre támadnak, egyik baleset követi a másikat. A csapat egyik tagja egy agresszív madárcsapattal kerül szembe, egy házaspárnak pedig meggyűlik a baja a vérszomjas bestiákkal, és a patkányok is áldozatokat szednek. A káosz egyre újabb tragédiák okozója. Vajon véget ér-e a rémálom, ha visszaáll a megbomlott egyensúly?


Az a bajom a régi filmekkel,hogy én ezeket is mai szemmel nézem.Ha 1977-ben látom Az állatok napja-t,akkor biztos sok dicsérőszóval illetném a filmet,de sajnos én nem is éltem még akkor és mai szemmel nézve ez a film számomra unalmas.

Remek a sztori,egyértelműen jó,meg minden,de a film látványvilága inkább emlékeztetett egy természet filmre,mint horrorra.Ok,mondom '77-ben biztos nagyot ütött volna (meg gondolom ütött is),de most eltelt 33 év,és bizony manapság 1000-szer látványosabb filmeket csinálnak állatos horror kategóriában (persze vannak kivételek).

Nem szeretnék senkit sem eltántorítani a filmtől,aki szereti a retro horrorokat,az mindenképp lesse meg,a hozzám hasonlóak viszont csak végső esetben....

Legjobb jelenet: a patkányos rész tetszett:))

Letöltés:
http://www.easy-share.com/1911980581/az allatok napja mozi verzio.avi


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése