Midnight Movie (2008)


Egy baráti társaság,két rendőr és egy motoros a barátnőjével beülnek mozizni egy éjszakai vetítésre.A film fekete-fehér horror,melynek első vetítése után gyilkosságok történtek.A gyilkost soha nem kapták el,a nézők pedig egyre fogynak.A mozi megelevenedett...


Elég jó kritikákat olvastam a filmről,ez ösztönzött arra,hogy meglessem ezt az amcsi slashert.Nem csalódtam...

Kicsit megijesztett az elején,hogy a szereplőgárda a tipikus amerikai horrorokra emlékeztetett,sok fiatallal,egy kemény csávóval meg egy normálissal,de szerencsére illettek rendesen a filmbe,nem volt velük gond.Ráadásul elég gyorsan fogyatkozott a létszám,nem igazán kellett neveket megjegyezni.Gyilkosunk ölési módszerei nem volt valami változatosak,de aránylag véresre sikerültek,így ezt elnézzük neki.A vége egy kissé meglepő,szerintem várható a folytatás,ha hozza ezt a szintet,akkor pedig várom is.

Egyáltalán nem rossz film,végig kíváncsian vártam a végét,bár az meglepett,hogy csak egy túlélőnk lett és hogy nem tudjuk meg,hogy mi lett a bezárt emberekkel.Remélem ha lesz folytatás ott majd kiderül minden.

Legjobb jelenet: amikor a rendőr azt mondja a gyilkosnak,hogy csak a testén keresztül ölheti meg a csajt.Az meg megtette:)))

Letöltés:
http://www.easy-share.com/1912068477/Midnight movie 2008.avi

Felirat:
http://www.opensubtitles.org/hu/subtitles/3471347/midnight-movie-hu





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése