El Charro átka (2005)

XIX. század, Mexikó. Egy viharos báró viszonzatlanul vonzódik a fiatal lányokhoz és ez egy idő után beteges és gyilkos hajlammá változik nála ezzel örökre elátkozva a vérvonalát. Napjainkban egy fiatal élénk fantáziájú lánynak hátborzongató álmai vannak a halálról. Amit még csak nem is sejt az az, hogy ő egy reinkarnációja egy több mint 100 évvel ezelőtt meggyilkolt lánynak. És amikor egy nap a legjobb barátaival Mexikóba érkeznek vakációzni, olyan dologra bukkannak aminél rémisztőbbet és vérfagyasztóbbat nehezen tudnának elképzelni, a XIX. századi báró El Charro élőholt tetemére. És El Charro mindent megtesz, hogy megszerezze az igaz szerelmet, és levegye magáról az átkot.

Hűűű,hát ez egy ritka szar rossz film a horror műfajban.A sztori tipikus: fiatalok mennek bulizni aztán valami izé lemészárolja őket,kivéve a jó kislányt,mert az kell neki asszonynak.Ráadásul a végén az angyalos jelenet,háááát mit is mondjak...rossz,ez a lényeg.

A "mészárlás" sem az igazi a filmben,csak El Charro csapkodását mutatják,tehát még a horror elemeket is elbaszták,plusz az a szörnyű koncert a film közben,az nem tudom minek kellett.

Senkinek sem ajánlom a filmet,egy szenvedés végignézni...

Legjobb jelenet: mikor gyilkosunk levágja az egyik hülye picsa leányzó kezét,mire az tök hisztis hangon megszólal: "Te levágtad a kezemet!!!!"

Letöltés:
http://hotfile.com/dl/41984074/a7d3fcf/El_Charo_atka_2005.part1.rar.html
http://hotfile.com/dl/41984107/b1bf39c/El_Charo_atka_2005.part2.rar.html


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése