Gyilkos hangyák (2008)

A békés kis szigetet hirtelen ellepik a hangyák és elpusztítanak mindent, ami él és mozog. Ezek a hangyák ráadásul sokkal agresszívabbak és sokkal jobban állják a sarat, mint bármilyen eddig ismert hangyafaj. Ezért egy különleges csapatot kérnek fel a feladatra, hogy védjék meg a szigetet és pusztítsák el a különösen nagy fenyegetést jelentő hangyapopulációt. Claire, az egyik tudós szerint azonban a hangyák intelligensek és nemcsak ösztönből, hanem tudatosan támadnak.


Nem hittem volna,hogy még tudnak újat mutatni a bogaras,rovaros filmek,de ez...ez valami hihetetlen volt.Nem,nem annyira jó volt vagy valami,hanem amit kitaláltak: hiper-intelligens hangyák,amelyek összedolgoznak,meg összeállnak adatkábellé meg számítógéppé..Ja,és világítanak is,meg feltudnak venni különböző alakzatokat.Huh..

Szóval nagyon durva a film.Nem is értettem,hogy miért írják sci-fi-nek,amikor elmenne egy sima,mezei akció filmnek is,aztán a végén minden kiderült,UFO-k tényleg vannak:))

Nem részletezném nagyon a filmet,röviden szar színészek és idióta elgondolások jellemzik,de a látvány nem lett rossz..Ha nincs más otthon,CSAK akkor ajánlott.

Legjobb jelenet:  mikor különböző alakokat vettek fel,bár ez sem volt egy nagy szám,de legalább jól nézett ki..

Letöltés:
http://hotfile.com/dl/59053809/33fe39b/HANGYI.part1.rar.html
http://hotfile.com/dl/59062641/5a93392/HANGYI.part2.rar.html
http://hotfile.com/dl/59071529/fe6735c/HANGYI.part3.rar.html
http://hotfile.com/dl/59081372/249d6c5/HANGYI.part4.rar.html

Jelszó: kgb-site.net


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése