Idióták bolygója (1992)

Tod Spengo kormányzót elbűvöli Marge Nelson. Elhatározza, hogy mindenáron megszerzi magának a szépséges nőt. Így hát, még mielőtt megsemmisítené a Föld bolygót, egy gigantikus mágnessel elrabolja őt, no meg a férjét, Dicket (Jeffrey Jones). Marge és Dick számára hamar kiderül, hogy a kormányzó és népe értelmi szintje jócskán alulmúlja az övékét és kedvenc filmjük, a Flash Gordon jeleneteit felidézve tervezik meg a szökést...


Egy munkatársam ajánlotta a filmet,miszerint ez egy jó kis sci-fi-vígjáték.Nos,tényleg sci-fi,vígjáték is,de engem annyira nem hatott meg.

Szeretem az ilyen stílusú filmeket (Űrgolyhók,pl.),de ebből valahogy hiányoztak a jó poénok.Nem azt mondom,hogy egy sem volt benne,de mivel nem a látványra épült a film,ezért kicsit több vicces dolgot vártam volna.Lehet az én humorommal van a baj,de ezt megnézés után döntse el mindenki maga.

A sztori jó volt,a szereplők jók,kellemes időtöltés lehet a családnak egy vasárnap délután....

Legjobb jelenet: mikor bemutatja a szerzett fegyvereiket,kedvencem a gránát,amit ha valaki felvesz,akkor eltűnik.És hogy miért is veszi akkor fel bárki is????Azért mert rá van írva: "Vegyél fel"  :-))

Letöltés:
http://duckload.com/download/625579/idiotak_bolygoja.avi



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése