REC 1-2 (2007-2009)

Egy riporternő és operatőre egy csapat tűzoltót követnek az éjszakában, hogy műsort készítsenek a tűzoltók mindennapjairól. Műsoruk lényege a napjainkban oly népszerű "real-world" szerű tudósítás. Egyik kiszállásuk azonban rémálommá válik: egy idős nő megharapja az egyiküket, és mikor a rendőrség karanténba zárja az épületet, annak lakóival együtt csapdába kerülnek. Mindeközben egy rejtélyes fertőzés áldozatai ritkítják az épületben rekedteket.










Ha azt hitted, hogy már mindent láttál, hogy a borzalomnak vége van, akkor gondold újra! A nagysikerű spanyol horrorfilm második része ugyanis ott folytatódik, ahol az első véget ért.
Negyedórával az előzmények után a hermetikusan lezárt házba néhány állig felfegyverzett kommandós érkezik egy orvos vezetésével, aki vérmintát szeretne venni a fertőzést elindító lánytól. A vérszomjas zombiktól hemzsegő épületben azonban hamarosan ennek a csapatnak is a túlélésért kell küzdenie, miközben további kellemetlen meglepetésekkel is kénytelenek szembesülni.









Egy újabb nem amerikai horror,egy újabb remekmű.Nem,most nem Ázsiából érkezett a film,hanem Dél-Európából,egész pontosan a spanyolok alkottak zseniálisat.

Nem hittem volna,hogy sima kézikamerával ilyet lehet alkotni: remek látvány,félelmetes szituációk és valósághű ábrázolás jellemzik a filmet.

A sztori nagyjából alap,de mégis más egy picit: forgatócsoportunk elindul egy pár tűzoltóval,hogy meglessék milyen a melójuk,aztán valami folytán egy házban kötnek ki,amit később teljesen lezárnak.Nem sokkal később megjelenik egy idős nő,aki furcsán viselkedik,és kiderül róla,hogy 'zombi'.A kór a szokásos módon,harapás útján terjed,így hamar elszaporodnak emberevő barátaink és gyorsan lecsökken a forgató-és tűzoltó csoport létszáma.Mire észbe kapunk,már a földön a kamera és mindenki halott..vagy mégsem..

A második rész nagyjából ugyanott folytatódik,ahol az első abba maradt.Kommandósok jönnek,csávókám beviszi őket az épületbe,majd mikor náluk is csökken a létszám,ki akarnak menni.Ekkor kiderül a kísérőjükről,hogy pap,és nem is zombik gyilkolnak,hanem maga a gonosz,aki harapás,egész pontosan vér útján fertőzi meg az áldozatokat.

Nagy lövöldözések után a kamera megsérül és ekkor egy másik csoportra terelődik a figyelem.A 3 fiatal heccből bemegy az épületbe,de pár perccel később már ők is az életükért küzdenek.Időközben megjelenik az első rész egyetlen túlélője,aki csodával határos módon menekült meg...

Nem akarom lelőni a poént,nézzétek meg a filmet,a második rész is van olyan jó,mint az első.Várjuk a harmadikat....

Legjobb jelenet: az ijesztgetős részek mind jól sikerültek.

Letöltés: REC 1
http://hotfile.com/dl/28587366/aa8b033/rec.part1.rar.html
http://hotfile.com/dl/28587571/1ff638a/rec.part2.rar.html
http://hotfile.com/dl/28590193/dc78221/rec.part3.rar.html

Jelszó: elitewarez.hu

Letöltés: REC 2
http://hotfile.com/dl/30259403/9a4f528/rc2.swz.hu.part1.rar.html
http://hotfile.com/dl/30259401/c030ef2/rc2.swz.hu.part2.rar.html

Felirat:
http://www.filmfeliratok.org/felirat-letoltes/rec-2-2009-felirat-67767/




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése