Testrészek (1991)


Egy veszedelmes gyilkos testrészeit halála után az orvostudomány felhasználja: egyik karját egy tömeggyilkosok tulajdonságait vizsgáló pszichológus kapja meg, másik karja, két lába és a feje is új gazdára talál. A fej nem sokára úgy dönt, itt az ideje, hogy megkeresse testrészeit...


Érdekes volt a sztori,miszerint halálra ítélt gyilkosokat nem (egyből) megölnek,hanem felhasználják őket orvosi kísérletekre,jelen esetben testrészeket ültetnek be más,bűntelen előéletű embereknek.A műtétek remekül sikerülnek,mindenkinek tökéletesen működnek a végtagjai -vagy még annál is jobban- ,ám főhősünknek feltűnik valami baj a kezével: nem mindig azt csinálja,amire utasítva van.Miután majdnem megfolytja a feleségét,elköltözik otthonról..

A hotelben,ahova beköltözött eltervezi,hogy megkeres mindenkit,akinek ilyen műtétje volt és ettől a gyilkostól kapta a testrészeit,de ők bolondnak nézik és mindemellett teljesen elégedettek újdonsült lábukkal,kezükkel.A fejről az egész filmben nem tudunk meg semmit sem,azonban egyszer csak megjelenik és elkezdi összegyűjteni régi testrészeit.

Nem rossz kis film,okos sztorival,aránylag látványos elemekkel és jó színészekkel.Minimum egyszeri megtekintésre méltó alkotás..

Legjobb jelenet:  az operáció...

Letöltés:
http://www.fileserve.com/file/tJFuttx


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése