The New Daughter (2009)


A The New Daughter-ben a James családot követhetjük nyomon, amikor John (John James - elbántak vele az ősök) egy szenvedéssel teli válás után próbálja összeszedni a családot. Csak az asszony nélküli változatot részesíti előnyben. De ott van neki még a fiatal Sam fia, valamint tinédzserkorú lánya, Louisa. Louisa-ával az a gond, hogy nem csak az átlagos tini problémákat, frusztrációkat produkálja, ezért apja szülői kötelessége nehezebb az átlagtól. Egy este azonban elkezdődik valami, amire nem számítottak, természetfeletti erők ténykedését fedezik fel. A misztikus események hatására John-nak rá kell döbbennie, nagy veszélyben van a családja.


Szeretem a jó thrillereket,Kevin Costner-t pedig jó színésznek tartom,de úgy látszik a kettő együtt nem működik..

A film 100 perces,tehát nem tartozik a rövid művek közé,de ebből a 100 percből az első 60,háááát,hogy is mondjam,dög unalom...Semmi sem történik igazán,megismerjük a családot,a kislány furcsán kezd viselkedni,a kisfiú pedig fél...Az apa szeretne megfelelni az elvárásoknak,de nem minden működik úgy,ahogy eltervezte.Szóval erről szól kb az első óra...

A második felében,vagy mondjuk így,a maradék 40 percben viszont felpörögnek az események..Több gyilkosság is történik,egyre zavarosabbak a dolgok és egyre érdekesebb tények kerülnek napvilágra.Sajnos a horror elemek nem lettek nagyon eltalálva,egy-két véres jelenet van és annyi,semmi extra.Esetleg ide vehetném még a furcsa izéket,szörnyeket vagy micsodákat,de hát az sem lett egy nagy szám.

A film elkeserítő volt,a kisfiú néz,de nem tudja,hogy mi van és a végén felbukkan valami mögötte.Nem,biztos nem az apja,mert neki előtte kellett volna megjelennie.

Többet is ki lehetett volna hozni a sztoriból,nagyon elkapkodták a filmet,nekem összecsapottnak tűnik.Az IMDb 5 feletti értékelését sokallom,Costner ide vagy oda,ez a film max 3-as lenne nálam egy 10-es skálán..

Legjobb jelenet:  a vége,a "szörnyes" rész nem lett rossz.

Letöltés:
http://hotfile.com/dl/42712305/6e1a1a8/The_New_Daughter.Hun_sub._2010-DONI75.part1.rar.html
http://hotfile.com/dl/42712351/fafed2c/The_New_Daughter.Hun_sub._2010-DONI75.part2.rar.html


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése